Tasarımı Kaydet  Kapat
3.Köprü Lastikçi

3.Köprü Lastikçi

3. Köprü Lastikçi

İstanbulumuzun en yeni incisi olan yavuz sultan selim köprüsü üzerinde genellikle ağır vasıta ve hafif ticari araçları bulunması ve bu yol güzergahında lastik sorunu yaşaması halinde size,sizlere en hızlı lastikçi hizmeti vermekteyiz.

Kuzey marmara otoyolu üzerinde lastiğinizin patlaması sonucu yaşadığınız problemleri beraber üstesinden geliyoruz.

Bildiğiniz üzre bir çekici tırın lastiğini herhangi bir sürücünün değiştirmesi pek mümkün olmayacaktır.

Size teşkilatlı hazır kıta da bulunan lastik tamircisi arkadaşlarımızı yönlendiriyor ve lastikçi hizmetini yanınızda bulunmasını sağlıyoruz.

Treylerin genellikle bu yol güzergahında lastik sorunu yaşadığının farkında ve lastik sorununu gidermesi içersindeyiz.

3.köprü de lastiğinizin ebatı bizlere fark yapmamaktadır.

Yavuz sultan selim köprüsü lastikçi’si olarak nerede kalmış olur iseniz olun size en hızlı bir şekilde ulaşım sağlayıp gerekli işlemleri yapacak olduğumuzdan emin olabilirsiniz.

Genellikle sıcak havalarda yükünüzün ağır olması ve yerlerin yani asfaltın çok sıcak olmasından kaynaklanan lastik gümlesi (halk dilinde) yani lastik patlaması sonucunda biz sizlerin yanınızda oluyoruz.

3.köprü lastik tamircisi ekiplerimiz patlayan lastiğinizi olduğunuz yerde yenisiyle değişim yapmaktadır.

Kuzey marmara otoyolu üzerinde yönünüz hangi tarafa olur ise olsun size gerekli lastik yol yardım ekibimiz en kısa zamanda ulaşım sağlamaktadır.

3.köprüye giden yollarda sizin olduğunuz kadar bizde sizlerle beraber oradayız ve sizlerle yanyana orda olmaktan sizlere gerekli lastik yardım destekli hizmeti vermekten sevinç içerisinde olduğumuzu belirtmekteyiz.

Sadece 3.köprü lastikçi’si giden yollarda değil gelen yollarda da sizlerle beraberdir.

Yavuz sultan selim köpründe,yavuz sultan selim köprüsü yolunda (kuzey marmara otoyolu) lastik sorunu yaşadığınız her yerinde biz oradayız.

Kuzey marmara otoyolunda ilerlerken ömerli sapağında dorsenizin lastiği patladı yedek pilot lastiğinizde yoksa size yedek lastik temin edip olduğunuz ömerli sapağında lastiğinizi değiştirelim sizde yükünüzü indirmek için yolunuza devam edin.

3.köprü yolu üzerinde lastiğiniz patlamış olup yedek lastiğiniz olsa bile lastiğinizi değiştirmeniz pek güç, çok zor ve zahmetli olacağını bildirmek isteriz.

İyisimi hazır herşeyi olan bir kurulu düzenli bir lastikçi gelip sizin yerinize lastiğinizi değiştirsin.

Uzun saatlerce kendinize uğraş vermeyin biz en hızlı zaman da lastiğinizi değiştirelim.

Artık eski usül el krikosu ile borular ile uğraş vermiyoruz.

Ağır vasıta lastikçi dükkanını yanınıza getiriyoruz ve lastiğinizi en hızlı zamanda değiştiriyoruz.

Edirnede yolu üzeri geri dönüşünüzde yemek için mola verdiniz, yemekten sonra aracınızın etrafını kol açan ederken dorse lastiğinizin tamamen inmek üzere olduğunu fark ettiniz ve hava vurdunuz ama lastiğinize batmış olan civata yüzünden lastiğiniz çok kaçırıyor ve tekrardan iniyorsa size en acil lastikçi ekibimiz olan lastik yol yardım aracımızı size yönlendirelim.

Olduğu yerde lastiğinizi tamir edilsin sizde kalmış olduğunuz yerden yolunuza güvenle devam edin.