Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler 7/24 Lastikçi

Bahçelievler 7/24 Lastikçi

Bahçelievler 7/24 Lastikçi


Bahçelievler 7/24 Lastikçi araçlar için lastik tamir hizmeti vermektedir. Bu bakımdan lastik tamiri insanların ve araçların güvenliği için profesyonel olarak yapılması gereken hizmetlerden biridir. Bu nedenle yol yardımı profesyoneller ve deneyimli kişiler tarafından sağlanmaktadır. Haftanın 7 günü 24 saat çalışan lastik uzmanlarından oluşan ekipler, güvenli ve kaliteli hizmet vermeyi taahhüt etmektedir.

Bahçelievler 7/24 Lastikçi Lastik Tamirini Yerinde Yapar Mı ?


Lastik onarımının ilk yöntemi, mobil teknolojiyi kullanarak onarımdır. Bu teknik, lastiğin tekerlekten çıkarılmasını gerektirmez. Lastiğin lastiğine yapışan yabancı cisimleri ortadan kaldırır. Matkap, bir iğne kullanılarak yabancı bir cisim tarafından vakuma sokulur. Yani bu kısım çok güçlü bir yapıştırıcı ile kaplanmıştır. Keskin ucun dışı uygun bir bıçakla kesilir. Bu çok basit arızalar için iyi bir yöntemdir. Başka bir seçenek, onarmak için bir yama kullanmaktır. Bu, lastiğin janttan ayrılmasına neden olur. Ardından bölge parlatılır ve düzeltilir. Uygulamadan sonra yama bir süre kurur ve macunla iyice karıştırılır. Lastikler daha sonra tekrar janta takılır. Son olarak hava doğru basınç değerine kadar itilir. Bu konuda Bahçelievler 7/24 Lastikçi bu onarım hizmetlerini sizler için sağlayacaktır. 
 

Bahçelievler 7/24 Lastikçi Hizmeti Ne Kadar?


Sürücülerin en çok merak ettiği konulardan biri olan lastikler hakkında birçok önemli detay vardır. Pek çok kişinin merak ettiği sorunlardan biri de Bahçelievler Lastikçi tamir maliyetidir. Araç sorunları için ücretler değişir. Lastik değiştirmeniz gerekiyorsa fiyat daha yüksek olacak, ancak şişirmeniz gerekiyorsa fiyat daha uygun olacaktır. Sorununuz ne olursa olsun, uygun hizmet için Bahçelievler 7/24 Lastikçi tercih edebilirsiniz. Bu sayede deneyimli yol yardım ekibimizden her zaman profesyonel yol yardım hizmetlerine sahip olacaksınız. Gündüz veya gece acil bir lastik tamirine ihtiyacınız varsa Bahçelievler 7/24 Lastikçi Servisi ile iletişime geçebilirsiniz. Bulunduğunuz yere yakın bir servis ekibi, hareket halindeki araca anında müdahale edecek ve siz de en kısa sürede tekrar yola çıkacaksınız. Tüm araçlar için yol yardım ücretleri aracın durumuna ve modeline göre uygun bir fiyatlandırma politikası ile belirlenmektedir. Bu açıdan en uygun fiyata hızlı ve garantili lastik servisi almak istiyorsanız iletişim bilgilerini kullanarak firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Bahcelievler-7-24-Lastikci