Tasarımı Kaydet  Kapat
Bahçelievler Gezici Lastikçi

Bahçelievler Gezici Lastikçi

Bahçelievler Gezici Lastikçi


Bahçelievler Gezici Lastikçi firması, Bahçelievler’in tüm bölgelerine hizmet vermektedir. Günümüzde araç teknolojisi çok gelişmiştir. Ancak uygun koşullarda kullanılmamaları veya hasar durumunda uygun şekilde tamir edilmemeleri durumunda hesapların karıştırılması kaçınılmazdır. Otomotiv sektöründe akaryakıttan sonra ikinci en önemli maliyet olan lastiklerin doğru şekilde kullanılamaması ve tamir edilememesi ve ikinci en yüksek maliyete sahip olması gerektiğini unutmamak gerekir.

Bahcelievler-Gezici-Lastikci
 

Bahçelievler Gezici Lastik Tamircisi


Bahçelievler Gezici Lastikçi iyi lastik tamirinin lastiğin beklenen performansına katkıda bulunduğunu ve insanların yaşamları için çok önemli olduğunu bilmek önemlidir. Günümüzde üretilen şaseler iki popüler gruptan üretilmektedir. Yeni teknoloji kullanan üreticiler genellikle radyal yapılar kullanır. Ancak bazı ürünler çapraz lastik üretir. Bir lastiği tamir ederken, önce lastik gövdesinin yapısını bilmelisiniz. Üretilen tüm radyal lastikleri için bu terim yanak ve yanakları oluşturan yapının metninde yer alır. Çapraz lastiklerde bu işaretler yoktur. Hasarlı bir lastiği uygun şekilde onarmak için, lastiğin eğik mi yoksa radyal mı olduğunu belirlemek gerekir. Bu karar verildikten sonra onarım süreci başlar. Lastikler söz konusu olduğunda, damak onarılamaz bir parçadır. Bu bölgedeki kauçuk yüzeyi (gövde yapısına dokunmadan) sadece kalifiye personel onarabilir. Bu amaçla Bahçelievler Gezici Lastik Tamircisi size yardımcı olabilir.
 

Bahçelievler Gezici Lastik Tamiri


Bahçelievler Gezici Lastikçi firması olarak, Hasarlı alanın dışına ve içine radyal ve eksenel çizgiler çizilir. Hasarlı kısım vücudun geri kalanına zarar vermeden çıkarılır ve tamir için kullanılan yapıştırıcı hasarlı bölgeye uygulanır. Bu işlem hasarlı alanlarda oluşan pasın temizlenmesini kolaylaştırır ve çevre kirliliğini önler. Dışarıdan içeriye doğru kırılmaya başlamaz. Bu noktada delme işlemi sonunda tüm hasarlı ve paslanmış parçalar kontrol edilmelidir. Yamanın lastiğin içini kapladığı alan bir desenle işaretlenir, böylece yamanın merkezi çiziğin merkezi olur. Ardından temizlenecek alanı temizlemek için yağsız bir temizleme solventi kullanılır. Sonrasında ise lastiğin tozunu alıp yamayı kuruttuktan sonra lastik tamiri tamamlanır. Bahçelievler Gezici Lastik Tamiri servisi bu süreçte size yardımcı olacaktır. Bir lastik tamir uzmanı ve uzmanı ile yolculuğunuza tam bir güvenlik içinde devam edebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Bahcelievler-Gezici-Lastik-Tamiri, Bahcelievler-Gezici-Lastik-Tamircisi