Tasarımı Kaydet  Kapat
Bakırköy 24 Saat Açık Lastikçi

Bakırköy 24 Saat Açık Lastikçi

Bakırköy 24 Saat Açık Lastikçi


Bakırköy 24 Saat Açık Lastikçi hizmeti ile Bakırköy genelinde hizmet vermekte olan firmamız her türlü lastik problemlerinize çözüm ortağınız olmaktadır. Günümüzün gelişmiş teknolojileri sayesinde Mobil araçlarla da hizmet sağlanmakta olup yolda kalan sürücüler için büyük kolaylıklar sunulmaktadır. Mobil Yardım araçları lastikçi dükkanında bulunan bütün aletleri üzerinde bulundurarak dilediğiniz yerden lastik değişimi ve tamiri işlemlerinin tamamını kolaylıkla gerçekleştirmektedir. 7/24 hizmet anlayışıyla Gece geç saatlerde dahi Nöbetçi Lastikçi bulabilmeniz imkan sağlayan sistemimiz yolda kalmamanız için faaliyet göstermektedir. Mobil Lastikçi hizmetleri yeni lastik değişimleriniz başta olmak üzere Lastik Tamiri ve cam tamiri gibi işlemlerinde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.


Bakirkoy-24-Saat-Acik-Lastikci
 

Bakırköy Açık Lastikçi


Bir aracın yürüyen aksamı olarak nitelendirilen lastiklerde oluşan problem aracınızın yürümesini engelleyebilir. Hatta seyir halinden asitlerde oluşacak problem kaza yapmanıza dahi sebep olabilir. Yürüyen aksamda problemleri önceden tespit edilebilmesi için kontrol edilmesi gerekmektedir. Belli aralıklarla kontrol ve değişim yapılması lastiklerin problem çıkarmamasını sağlamaktadır. Yola temas halindeki lastiklerin aracın yükünü eşit olarak dağıtılması ve eşit bir şekilde taşıyabilmesi için basınçlarının eşit olması ve uygun lastiklerinin seçilmiş olması gerekmektedir. Balansların veya ayarlarını doğru yapılmaması lastiklerin orantısız olarak yıpranmasına sebep olabilmektedir. Yine doğru olarak takılmayan lastikler, bakım onarım çalışmaları doğru yapılmamış lastikler patlayarak sizleri yolda bırakabilir. Bu gibi problemlerde Bakırköy Açık Lastikçi arayışınızı firmamız ile sonlandırabilirsiniz. Böylece lastik ile ilgili bütün sorunlarınıza hem hızlı hem de güvenli olarak çözümle bulabilirsiniz.
 

Bakırköy Gece Açık Lastikçi

Firmamız Bakırköy Gece Açık Lastikçi arayışlarımız da karşısına çıkacak profesyonel firmalar arasında yer almaktadır. Firmamız Gece gündüz hafta içi ve hafta sonu fark etmek istedin 7/24 esasına dayalı olarak hizmet vermektedir. Mobil Lastik Tamir araçlarımız ile lastiklerin kolaylıkla sökülmesi ve takılması işlemlerini gerçekleştirmektedir. Lastik üzerinde ve içerisindeki tortuların ve jantları temizlenmesi işlemleri de yeni Mobil araçlar yardımıyla yapılabilmektedir. Lastiklerin temizlik sonrasında detaylı olarak incelenmesi gerçekleştirilmektedir. Lastiklerdeki yıpranma var delikler ve yırtıklar değerlendirilerek uygun onarım işlemleri tercih edilmektedir. Hava kaçıran kısımları tespit edilerek yama ve tamir işlemlerinin kısa süre içerisinde tamamlanması sağlanmaktadır. Havayı kaçıran bölgenin durumuna göre mantar yama, yapıştırma yama ve benzeri birçok farklı teknik kullanılabilmektedir. Takma işleminin ardından basınçla test yapılarak yapılan işlem kontrol edilmektedir. Böylece sizler de güvenle kaldığınız yerden sürüş keyfinizi yaşamaya devam edebilirsiniz.

Bakirkoy-Acik-Lastikci , Bakirkoy-Gece-Acik-Lastikci