Tasarımı Kaydet  Kapat
Bakırköy Lastik Servisi

Bakırköy Lastik Servisi

Bakırköy Lastik Servisi


Bakırköy Oto Lastik Servisi hizmetlerini sunmakta olan birçok farklı firma bulunmaktadır. Ancak profesyonel olarak Acil Nöbetçi hizmet sunmakta olan sayılı firma mevcuttur. Profesyonel olarak Seyyar Lastik Tamir ve değişimi hizmetleri sunmamak birçok farklı probleme sebep verebilmektedir. Alanında deneyimli olmayan çalışanlar tarafından değiştirilen lastiklerde balans ayarı yapılamamakta ve çeşitli sebeplerden dolayı lastiklerin daha erken yıpranması çeşitli problemlerin oluşması söz konusu olabilmektedir. Bu gibi durumlardan lastiğin havasının kaçmasına kısa sürede yıpranan lastik patlamasına sebebiyet vermektedir. Kolaylıkla yıpranan ve patlayan lastikler yolda kalmanız için davetiye çıkarmaktadır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için profesyonel 7/24 Gezici firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Böylece uzun yollara güvenle çıkabilirsiniz.
 

Bakırköy 7/24 Yol Yardım Servisi


Binek araçlar ile kamyon kamyonet veya otobüs gibi araçların lastikleri çok daha farklı yapılarda olmaktadır. Bu araçlar arasında dayanımı bakımından farklı lastikler kullanılmaktadır. Otomobilde maksimum 1600-1700 kiloya kadar dayanabilecek tekerler kullanılırken otobüslerde veya kamyonetlerde çok daha fazla yükleri dayanacak tekerler yani C serisi yük tekerleri tercih edilmektedir. Böylece yüksek tonajlar da dahi patlamayan hasar görmeyen ve güvenle seyir edebileceğiniz tekerler tercih edilmektedir. Tekerler farklılaştığı için tekerlerin bakım onarım tamir gibi işlemlerinde de farklılıklar olabilmektedir. Deneyimli lastik tamircileri tarafından değiştirmeyen veya tamir edilmeyen tekerlerde bu ayrımı bilmeden yapılan müdahaleler büyük sorunlara yol açabilir. Özellikleri göz ardı edilerek tamir edilen tekerler istenildiği performansı gösteremeyebilir. Bu nedenle hem vermiş olduğunuz emek hem de vermiş olduğunuz ücret boşa gidebilir. Dahası tam da gereksinim duyduğunuz anda tekerlerini sizi yolda bırakabilir. Bakırköy Oto Lastik Servisi olarak hizmet veren firmamız yolda kalsanız dahi profesyonel olarak hizmet sunarak en doğru müdahaleyi yaparak güvenle yola devam edebilmenizi sağlamaktadır.
 

Bakırköy Oto Lastikçi


Firmamız lastik bakım ve değişimi konusunda deneyimli çalışanlar ile faaliyet göstermektedir. Hem lastik tamir dükkânında hem de mobil araçlarımızla teknolojinin son ürünleri kullanılarak en hızlı ve en güvenilir yollarla değişimi hizmetleri sunulmaktadır. Firmamız Bakırköy Lastik Servisi olarak Bakırköy ve civarında profesyonel faaliyetler yürütmektedir. Her türlü araç ve her türlü lastik için en doğru tamir işlemleri gerçekleştirilmektedir. Profesyonel lastik tamir hizmetlerimizden ve Yol Yardımı hizmetlerimizden faydalanmak için telefon numaralarımız üzerinden firmamız ile iletişime geçebilir anında randevu alabilirsiniz.


Bakirkoy-Lastik-Servisi