Tasarımı Kaydet  Kapat
Bakırköy Lastik Yol Yardım

Bakırköy Lastik Yol Yardım

Bakırköy Lastik Yol Yardım


Bakırköy Yol Yardım hizmeti sunmakta olan firmamız Bakırköy ve İstanbul genelinde Acil 7/24 Lastik Tamir hizmeti vermektedir. Özellikle Bakırköy bölgesinde yaşayacağınız lastik patlama problemlerin de hızlı çözüm üreterek mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesi için profesyonel çözümler firmamız tarafından üretilmektedir. Otomobil, kamyonet, otobüs, minibüs ve daha birçok araç ile yaşayacağınız lastik problemlerinde bir telefon yardımıyla firmamızdan destek alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz ve teknolojik cihazlarımız sayesinde yakıttan sonra büyük bir maliyet oluşturan lastiklerinde korunmasını sağlayabilirsiniz. Firmamız İstanbul’un neresinde olursanız olun kısa süre içerisinde Mobil Oto Yol Yardım araçları ile ulaşım her an kısa süre içerisinde lastiğinizi tamir etmektedir. Tamir edilerek yola devam edilmeyecek durumlarda sıfır lastik tedavi yahut ikame lastik sağlanmaktadır.
 

Bakırköy Yol Yardım


Lastik değişimlerin de lastik tamirlerinde profesyonel hizmet sunulması gerekmektedir. Lastik değişiminde yahut lastik tamirinde yapılacak bir hata veya yanlış işlem yolda kaza yapmanıza sebebiyet verebilir. Ciddi problemlere yol açacak sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir. Kazalar haricinde de lastiklerin yıpranması yarılması gibi farklı problemlerle de karşılaşmanız maddi yönüyle sizleri yıpratabilir. Bu gibi durumlar nedeniyle nasipte işlemlerinizde veya lastik tahminlerinize profesyonel ekiplerden yardım almanız tavsiye edilmektedir. Bakırköy Lastik Yol Yardım hizmeti sunan firmamız profesyonel lastik tamir ve değişim hizmeti sunmaktadır. Her türlü araç ve her türlü lastik için gelişmiş teknolojiler kullanılarak lastiklerinizin sorunsuz olarak değiştirilmesi sağlanmaktadır.
 

Bakırköy 7/24 Yol Yardım Lastik Hizmetleri 


Firmamız lastik tamiri de gelişmiş teknolojiler ve yöntemleri kullanmaktadır. Bölgenin içinden ve dışında müdahale edilerek radyal ve aksiyel çizgiler çizilerek patlak olan kısmın zarar görmeden onarılmasını sağlamaktadır. Genellikle yapıştırma tekniği kullanılan patlak kısımların da tekrar patlamayı engellemek için detaylı temizlik yapılmaktadır. Yama uygulanarak tamir edilen lastiğin tüm kontrolleri yapıldıktan sonra temizleme solventi kullanılarak temizleme işlemi yapılmaktadır. Tüm tozların ve jant alaşımlarının temizliğinden emin olunduktan sonra lastik şişirme işlemi yapılarak tamir işlemi tamamlanmaktadır. 7/24 Bakırköy 7/24 Lastik Yol Yardım hizmeti ile her an yanınızdaki profesyonel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Deneyimli ekiplerimiz ve teknolojik cihazlarımız sayesinde güvenle seyahat edebilmenin rahatlığını sizlerde yaşayabilirsiniz.

Bakirkoy-Lastik-Yol-Yardim