Tasarımı Kaydet  Kapat
Bakırköy Seyyar Lastikçi

Bakırköy Seyyar Lastikçi

Bakırköy Seyyar Lastikçi


Bakırköy Seyyar Lastikçi firmaları Bakırköy’ün hemen hemen her bölgesine hizmet vermektedir. Gereksinim duymanız halinde gece veya gündüz fark etmek istedin 7/24 Mobil araçlar ile hizmet verilmektedir. Gelişen teknolojinin sunmuş olduğu imkanları da kullanarak lastik söküm takım işlemleri çok daha kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda lastik sök tak işlemleri haricinde lastikleriniz de oluşabilecek patlak, yarılma, gibi problemlerin de tamiri Mobil araçlar yardımıyla garantili olarak gerçekleştirilebilmektedir. Otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet gibi birçok farklı araç lastiğinin de tamir edilebilmesi mümkündür. Mobil Oto Lastik Tamir araçlarımız sayesinde her türlü aracın lastiğini sökülmesi takılması ve tamir edilebilmesi çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bakırköy ve çevresinde Seyyar hizmet vermekte olan firmamız talep olması durumunda farklı ilçelerde ve İstanbul'un genelinde de hizmet sağlamaktadır.


Bakirkoy-Seyyar-Lastikci
 

Bakırköy Seyyar Lastik Tamiri


İstanbul Bakırköy Seyyar Lastik Tamiri hizmeti gereksinimlerine firmamıza erişimi sağlayarak kısa süre içerisinde yardım alabilirsiniz. Tam donanımlı Mobil / Gezici araçlarımız ve deneyimli ekiplerimiz sayesinde kısa süre içerisinde aracınızın yanına intikal edilmektedir. Aracınızın lastik türü ve problem şekline göre çözüm yöntemleri bulunmaktadır. Aracınızın lastik çeşidine özel olarak tamir metodu belirlenerek hem güvenli hem de ekonomik çözüm uygulanmaktadır. Kısa süre içerisinde problemin giderilerek aracın tekrar yola devam edebilmesi profesyonel Acil Seyyar ekibimiz tarafından sağlanmaktadır. Lastik tamir işlemi lastiğin sökümü ile başlanarak lastiğin patlak veya problemli yerinin tespiti ile devam etmektedir. Tespit sonrasında lastik türüne göre en uygun yama veya yapıştırma tekniği uygulanmaktadır. Genellikle teknolojik aletler ile yapıştırma veya tıkama yöntemi kullanılmaktadır. Özel köpükler kullanılarak lastiğin havasını kaçmaması ve tekrardan kendini koruyabilir hale gelmesi sağlanmaktadır.
 

Bakırköy Seyyar Lastik Tamircisi


Doğru Lastik Tamiri aracınızın performansı ve yeniden aynı problemlerin yaşanmaması için önemlidir. Doğru Lastik Tamirinin önemini bilen ekiplerimiz titizlikle 7/24 Lastik Tamir işlemlerini gerçekleştirmektedir. Radyal lastikler de radyal çözümler bias lastiklerde ise bias yapıştırma teknikleri kullanılarak en doğru lastik tamirini gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Yama veya farklı teknikler kullanılarak çok daha uzun mesafelerde lastiklerinizin kullanılmaya devam edilmesi sağlanmaktadır. Firmamız tüm lastik söküp takım işlemlerinde solvent bazlı temizleyiciler kullanarak jantın ve lastik içinin tamamıyla temizlenmesini sağlamaktadır. Böylece titreşim başta olmak üzere birçok probleminde önüne geçilmektedir. Bakırköy Seyyar Lastik Tamircisi hizmetlerimizden faydalanmak için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir.


Bakirkoy-Seyyar-Lastik-Tamiri , Bakirkoy-Seyyar-Lastik-Tamircisi