Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa Lastik Değişimi

Bayrampaşa Lastik Değişimi

Bayrampaşa Lastik Değişimi


Bayrampaşa Lastik Değişimi için doğru adrestesiniz. Umulmadık anlarda ya da mevsim geçişlerinde araç sahipleri lastik değişimine ihtiyaç duymaktadır. Lastiklerde hava kaçırma meydana geldiğinde, patlama olduğunda ya da çeşitli sebeplerden dolayı zarar gördüğünde değiştirilmesi gerekir. Lastik Değişimi bazı durumlarda zorunlu bir hal almıştır. Yasal bir zorunluluk olması ile birlikte trafik kontrollerinde lastiklerin diş derinliği kontrol edilmektedir. Şayet diş derinliği ölçümünde daha az çıkarsa bu durumda lastiklerin ömrü dolmuş olarak kabul edilmektedir. Ayrıca Oto Lastik Değişimi için üretim tarihi de dikkate alınmaktadır. Şayet üretim tarihi 10 yıl geçmiş ise lastiklerin de ömrü dolmuş demektir.


Bayrampaşa Lastik Değiştirme


Bayrampaşa Lastik Değiştirme durumunu ortaya çıkaran sebeplerden bir diğeri de mevsim değişimi olmaktadır. Kış aylarında zorunlu kış lastiği uygulamasına gidilmektedir. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçların bu lastikleri kullanması zorunlu tutulmaktadır. Özellikle havanın 7 derecenin altına düştüğü durumlarda takılması zorunlu olan bu lastikler ülkemizde Kasım ile Nisan ayları arasında kullanılmaktadır. Diğer bir zorunluluk ise lastiklerin patlaması ya da hava kaçırması olmaktadır. Bu durumda patlak olan lastik çıkarılır ve yedek lastik takılır. Lastik değiştirirken güvenlik göz ardı edilmemelidir. Araç güvenli bir noktaya park edilmeli, flaşörler yakıldıktan sonra yol güvenliği sağlanmalı ve gerekli malzemeler ile lastik değişimi yapılmalıdır.


Bayrampaşa Lastik Değiştirmenin Püf Noktaları



Bayrampaşa Lastik Değişimi yapılırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunuyor. Yaz ve kış lastiklerinin takılması için sizler de profesyonel destek alabilirsiniz. Aynı zamanda pek çok işletme tarafından sizlere lastik oteli hizmeti sunulmaktadır. Yaz ve kış lastiklerinizi değiştirmek istediğinizde ise şu yolları izlemeniz gerekir;
  • Arabanın yükselmesi ile birlikte lastik değişimi süreci başlar. Yükseltme işlemi için öncelikle kriko yerleştirilmektedir.
  • Lastiğin üzerinde bilindiği gibi civatalar yer almaktadır. Bu cıvataların gevşetilmesi için bijon anahtarı kullanılır.
  • Lastiklerin gevşemesi sonrasında aracın yer ile teması kesilir.
  • Eski lastiğin çıkarılması sonrasında yerine yeni lastik takılır ve civatalar tekrar sıkılır.
  •  Lastik ile aracın teması sağlanır ve kriko ile araç indirilir.
  • İşlemlerin gerçekleştirilmesi sonrasında kontrol yapmak önemlidir. Sok olarak kontrol amacı ile civatalar bijon anahtarı vasıtası ile sıkılmalıdır.


Bayrampasa Lastik Degisimi , Bayrampasa Lastik Degistirme , Bayrampasa Lastik Degisim Servisi