Tasarımı Kaydet  Kapat
Bayrampaşa Lastik Onarımı

Bayrampaşa Lastik Onarımı

Bayrampaşa Lastik Onarım


Bayrampaşa Yerinde Lastik Onarımı işi her araç sahibinin ihtiyaç duyduğu işlemlerden bir tanesidir. Yolda sürüş halindeyken lastiğinize sivri bir cisim saplanabilir ya da lastiğiniz patlayabilir. Bu şekilde yola devam etmek zordur çünkü lastiğin bir süre sonra havası inecek ve devam etmeniz durumunda parçalanacaktır. Patlak bir lastik ile sürüş anı can ve mal güvenliği için tehlikelidir. Bu gün yeni nesil araçlarda lastik basıncı ile ilgili uyarı sistemleri bulunmaktadır. Aracın lastiğinin patladığı ya da havasının indiği bu sayede kolayca öğrenilebilmektedir. Sensörde bu uyarı görüldüğünde aracı müsait bir noktaya çekmek ve lastik kontrolü yapmak gerekir.
 

Bayrampaşa Lastiğim Patladı


Bayrampaşa Lastiğim Patladı diyorsanız sizler de Acil Yardım için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lastik üzerinde var olan basıncın azalması durumunda lastik tamamen inebileceği gibi aynı zamanda hava kaçıran noktanın tespiti de sağlanabilir. Ufak bir delinme söz konusu ise tamir işleminin yapılması mümkündür. Yarılmış lastiklerin maalesef tamirleri mümkün değildir ve yedek lastik ile birlikte değiştirilmesi gerekir. Şayet yakın bir tamirciye gidecek durumunuz yoksa hemen bizimle iletişime geçtiğinizde ve konum gönderdiğinizde işiniz çözülecektir. Lastik tamiri ekibimiz tarafından iki şekilde yapılmaktadır. Bunlardan bir tanesi şambrel tamiri, diğeri içten yanma tamiri ve fitil tekniği tamiridir. Bu şekilde küçük patlakların olması durumunda tamir işlemi hemen yapılabilmektedir.

Bayrampaşa Oto Lastik Onarımı


Bayrampaşa 7-24 Oto Lastik Onarımı diyorsanız acil durumlarda sizlere destek oluyoruz. İletişim numaralarımızdan bizlere ulaşmanız halinde 7/24 sizlere destek veriyoruz. Lastik ebatınızı öğrendikten sonra lastik durumu hakkında bilgi alıyoruz. Lastik ebatı, lastiğinizin yan tarafından yazmaktadır. Şayet lastiğin tamiri mümkün değil ise bu durumda değişi sağlanır. Araç tipi, marka ve model bilgileri, aracın binek olup olmadığı gibi durumlara bağlı olarak lastik ebatları farklılık göstermektedir. 205/55 16 ebatlı bir lastikte ilk 3 rakam lastiğin ölçüsünü, ortadaki rakam lastiğin taban ölçüsünü, sondaki rakam ise lastik çapını vermektedir. Bu bilgiler ile birlikte uygun lastiği dakikalar içinde getiriyor ve Yerinde Lastik Onarım hizmeti profesyonel bir şekilde sunuyoruz. Sizler de acil durumlarda hemen iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz.


Bayrampasa Lastik Onarimi , Bayrampasa Lastigim Patladi