Tasarımı Kaydet  Kapat
Gayrettepe Lastikçi

Gayrettepe Lastikçi

Gayrettepe Lastikçi - Gayrettepe Oto Lastik


Gayrettepe Lastikçi semtindeki müşteri portföyü ile yoluna devam etmektedir. Bizler lastiklerin tanımını araçların hızlanma, yön verme ve hizalama gibi birçok kritik yönlendirmelerini sağlamasıyla tanımlarız. Bu bakımdan doğru kullanım ve araçlara uygun üretilen lastik seçimi yapılır. Lastiklerle ilgili bilinenleri gözden geçirmek adına yetkili Gayrettepe Oto Lastikçi firmanızdan bilgi sağlayabilirsiniz. Lastikler genel olarak yaz ve kış aylarında değişimleri yapılır. Bunun dışında da kontrol ve sistemi kontrol edilmelidir. Muayene yaptırılması araçlarla ilgili sorunların önüne geçer. Lastikler yapıları gereği aşınabilir, patlayabilir veya hava kaçırabilir. Bu durum sürüş aşamasında direksiyonda hissedilebilirken kimi zamanda hissedilmez. Bu bakımdan 15 günde bir lastikleri gözden geçirip genel durumlarına bakılmalıdır. Lastik kullanımında araç üreticilerin önerdiği ebattaki lastikler kullanılmalıdır.
 

Gayrettepe En Yakın Lastikçi - Gayrettepe Acil Lastikçi


Gayrettepe En Yakın Acil Lastikçi olarak lastik bakımı genel olarak ömürleriyle ilişkili olduğunu aktarırız. En doğru bakım lastiklerin düzenli kontrolü ve mevsimine uygun kullanılmasıdır. Kilometre hesabıyla da lastiklerdeki bakımı belirlenir. Lastiklerde bir hasar görülmediği sürece 50 ila 80 bin kilometre arasında değişimi ya da gerekli ayarları yapılmalıdır. Lastiklerin testi bozuk 1 lirayla yapılabilirken, içerisinde ki altın halka, lastik geçtikten sonra görülüyorsa değişim gerekebilir. Bu gibi durumdan hariç yetkili oto lastik dükkanlarından da öneri gerekir. Aşınmasını lastik yüzeyindeki girinti ve çıkıntılardan da anlaşılabilir. Lastikleri parlatmak için araç için kullanılan parlatma gibi kimyasal hiçbir ürün lastik için kullanımı önerilmez. Bu kullanım lastiğin olağan yapısını ve sürüşteki performansını düşürür.


Gayrettepe-Lastikci
 

Gayrettepe Oto Lastik Tamircisi - Lastik Tamiri


Gayrettepe Lastik Tamircisi olarak yazlık ve kışlık lastik ayrımı yapılacak olunursa yapıları gereği farklı olduğunu bildiririz. Bu yapılar üretim aşamasındaki kullanılan malzemelerle beraber fiyatları da etkiler. Kışlık lastiklerinde kullanılan kauçuklar lastiğin daha esnek ve yumuşak olmasını sağlar. Buda soğuk ve ıslak zeminde fren mesafesini ve kalkışları doğru şekilde karşılar. Kış lastikleri 10 dereceden yüksek sıcaklıklarda yapıları bozulur ve kullanım ömürleri biter. Lastik değişimleri genel olarak 8 yılda bir olmalıdır. İkinci el lastik seçimlerinin de olması lastik sektöründe ki çeşitliliği artırır. Gerekli koşullar çerçevesinde ikinci el lastik seçimi daha ekonomik olabilmektedir. Kişilerin kendi tercihleri tabi ki önemliyken araca uygun lastik can güvenliğini korur.
 

Gayrettepe 24 Saat Açık Lastikçi - Gece Açık Lastikçi


Gayrettepe 24 Saat ve Gece Açık Lastikçi müşteri kitlesine güvenli alış veriş ve yerinde fiyatlarla hizmet sunar. Ülkemizde İçişleri Bakanlığı tarafından otoyolların kullanımında ve ticari araçlarda kış lastik yasası bulunur. Şehir içinde bu durum genelgede yayınlanmasa da tüm araçların kışın kış lastiği kullanması zorunlu olmalıdır. Can ve mal kaybında önemli rol oynar. Lastik fiyatları modeline, kalitesine göre değişir. Deneyimli kişiler en iyi marka lastikleri bilmekle beraber daha önceki tecrübeleriyle beraber lastik seçimi yapar. Fiyat aralıkları ne olursa olsun aracın yapısına kullanılacak hava şartları göz ardı edilemez. Araçların rutin işlemi olan yazlık ve kışlık lastik değişimlerinde jant ve balans ayarları da yapılmalıdır. Yerli, yabancı ve ikinci el gibi çeşitli seçenekleri oto lastik sektörü sunar.


Gayrettepe-En-Yakin-Lastikci , Gayrettepe-24-Saat-Acik-Lastikci , Gayrettepe-Oto-Lastik
 

Gayrettepe Oto Lastik Servisi - Gayrettepe 7/24 Lastikçi


Gayrettepe 7/24 Lastikçi Yol Servisi lastikler hakkında yeterli ölçüde bilgili olmak araçla ilgili kararların doğru alınmasını sağlamadığını için, gerekli yetkinliklerden bahseder. Lastik yanak kısımlarında lastiğin hangi yapılara uygun olduğu anlatılır. Bu bakımdan bunları bilmek, lastik alırken doğru ve emin olunmuş bir hizmet sağlar. Yerli veya yabancı olduğu, taşıyacağı yük sınırı, hız sınırı gibi yönergeler mevcuttur. Basınç barını da ön koltuk dolu veya arka koltukta ki ağırlık durumlarında lastik basınçları belli ölçüler de olmalıdır. Bunların bilinmesi sürüşleri daha güvenli ve kaliteli kılacaktır. Yine güvenilir yerlerden lastik temini yapılmalıdır. Üretim tarihlerini de bildiren lastikler 8 yılı geçmesi halinde tercih edilmez.
 

Gayrettepe Nöbetçi Lastikçi - Gayrettepe 7/24 Oto Lastik


Gayrettepe Nöbetçi Lastikçi lastik çeşitliliğini ihtiyaç taleplerine göre karşılamaktadır. Lastikleri üreten firmalar her aracı göz önünde bulundurup sistemini o şekilde sağlar.
Yaz Lastikleri; 10 derece üstü sıcak havalarda yola tutunmasını kolaylaştırılır.
Kış Lastikleri; Soğuk ve sert havalarda zemini iyi kavrar. Kar simgesi olan lastikler tam onay alan anlamına gelir. Kaucuk kullanımı ve derinliği yaz lastiğine göre daha farklıdır. M+S simgesi kışlık lastik olduğunu belirtir. M (mult) çamur S (snow) kar anlamına gelir.
195; Lastiklerin yerle temasındaki, genişliğini hesaplar.
16; İnç olarak belirlen, jant ayarlarını gösterir.
55; Lastiğin yanak kısmını ölçer.
V; Araçtaki hız kontrolünü bilmek için oldukça önemlidir. Aracınızın en son hız sınırını size söyler.


Gayrettepe-Lastik-Tamiri , Gayrettepe-Lastik-Tamircisi , Gayrettepe-Lastik-Servisi , Gayrettepe-7-24-Acil-Lastikci