Tasarımı Kaydet  Kapat
En Yakın Lastikçi İstanbul

En Yakın Lastikçi İstanbul

En Yakın Lastikçi İstanbul


İstanbul’da lastik yüzünden kalan araçlara acil oto en yakın lastikçi servis ekiplerimizden birini kaldığız noktaya yönlendirmekteyiz. İstanbul’un çeşitli farklı semtlerinizde olmanız bizim için sorun teşkil etmiyor.

Size acil olarak en yakın lastik servisi aracımızla gelen lastikçi ekibimiz sorun yaşadığınız tekeri olduğu yerde aracınızı yerinden bir gram oynatmadan yani lastiğinizi ezmeden lastiğinize müdahalede bulunuyor. Bizimle görüşme sağlayıp acil lastik yol yardım servisimizden yararlanmak istediğinizde sizlere ekip acil tarafından yönlendirilmektedir.

Aracımız size geldiğinde ilk olarak ekibimiz aracınızın ve sizlerin güvenlik önlemlerini alacaktır.Ardından sizleri bilgilendirip biran önce sorun yaşadığınız lastikle ilgili çalışmalarını yapmaya başlayacaktır.

Gerekli dubaları aracın 30 metre gerisinden koymaya başlayarak tam techizat gözle görünür şekilde aracın etrafını çevreleyeceklerdir. Sonrasında işlemler tüm hızıyla devam edecek... Kriko servisten indirilecek patlamış olan tarafın oradan kriko ile kaldırılacak, ardından hava hortumu ve lastik sökme tabancası getirelecektir.



Bijon için lokmayı da lastikçi ekibimiz getirecek ve lastiğinizin bijonlarını sökecekler. İşlemler sinsileyle böyle devam ederken siz güvenli bi bölgeye ve ekibimizin çalışma alanında durmamaya gayret göstermelisiniz. Sökülen lastiğiniz önce kontrol edilmesi gereklidir ve sonrasında şişirilen lastiğinizin patlağı bulunup işaretlenip şişirilen lastiğinizin tekrardan lastik tamir edileceği için lastiğin bütün havası indirilecek.

Uzman lastikçi ekibimiz hızlıca bu işlemleri sürdürmeye devam edicekleri için gönül rahatlığıyla beklemeniz yeterli olacaktir. Ekibimiz tarafından lastiğiniz tamir edilmek üzere lastik sökme makinasında söküldükten sonra işaretli olan bölge temizlenerek lastiğinizin yaması yapılacak.

Birkac dakika sürecek olan bu işlem bittikten sonra lastiğiniz sökülen janta geri takılacak ve ardından tekrar havası şişirelecektir. İlacın kuruması ve yamanın yapılması ardından lastiğinizin artık janta takılmasına sıra gelmiştir. Makinada lastik takıldıktan sonra tekrar hava basılarak şişiren lastik tamircisi arkadaşımız gerekli hava barını ayarlamasından sonra zarar gören bölgeyi tekrar kontrol edip işlemleri sonlandıracak. Kontrol’den geçtikten sonra jantı yerine takma işlemi peşine gelecektir.



Artık sorun yaşadığınız lastik tamir edilmiş ve uzman lastik tamircisi arkadaşımız lastiği yerine takmış bulunmaktadır. Bijonlarınız lastikçi’niz tarafından sıkılmış ve ardından gerekli torklama işlemi yapılıo kontrol edilmiş ise aracinız kriko üzerinden kontrollü bir şekilde indirilmiş olacaktır. Sizlere konumunuza en yakın lastikçi ekibimizi yönlendirdiğimizde bu tip işlemler uygulanacaktır.

Kesinlikle aksi bir durum yada farklı bir durum yapılmayacak,ekiplerimiz uzman ve işlerinin ehli lastikçilerdir. Anlattığımız üzere sizler lastik sorunu yüzünden yolda,garajınızda,sokağınızda yada herhangi bir otoparkta yani sorun yaşadığınız heryerde sizlere 7/24 saat açık acil lastik yol yardım servisimizi yönlendiriyoruz. İstanbul’umuzun bir ucundan tutunda bir diğer ucuna kadar vermiş olduğumuz hizmet doğrultusunda siz değerli müşterilerimize kesintisiz hizmetlerimizi vermeye devam etmekteyiz ayrıca vermeye de devam da edeceğiz.

Siz yollarda madur olmayın diye biz varız. İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bizi her kelimede bulun diye;
* En yakın lastikçi
* Oto lastikçi
* Acil lastikçi
* Lastikçi
* Oto Lastik tamircisi
* Oto Lastik tamiri
* 7/24 saat açık lastikçi yol yardım
* En yakın lastik servisi
* Acil oto lastik
* Yol yardım lastik
* 7/24 lastikçi
* 24 saat lastikçi

Gibi bizi istanbul’da bu kelimelerle kolayca bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yolda kaldığınızda arama motorlarından yukarıda belirttiğimiz gibi kelimeleri kullanmanız ve ardından sitemiz olan www.7-24lastikyolyardim.com adresimizden bizlere kolay ulaşım ve hızlı konum gönder tuşuyla kolayca ulaşabilirsiniz.