Tasarımı Kaydet  Kapat
Eyüp Lastikçi

Eyüp Lastikçi

Eyüp Lastikçi


Eyüp Lastikçi firması olarak 7/24 Lastik satış, bakım, Değişim ve Onarım hizmeti veren firmamız yılardır kendini yetiştirmiş profesyonel ekipten oluşmaktadır. Eyüp Lastikçi hizmeti veren firmalar arasında en güvenli hizmeti en uygun fiyata veren firmamız sizin için garantili hizmet vermekteyiz. Araçların lastikleri hayat taşın ve hayatınız o lastiklerinize emanettir. Bu nedenle lastiklerin de güvenilir ve sağlam firmalara emanet edilmesi can güvenliği için oldukça önemlidir. Eyüpsultan  da yaşıyor ve lastik bakımına ihtiyacınız varsa herhangi bir Lastikçiye gitmeden önce internetten Lastikçi firmalarının geçmişini ve verdiği hizmet kalitesini araştırmanız gerekiyor. Köklü ve hakkında olumsuz yorum olmayan güven duyarak lastiklerinizin bakımını emanet edeceğiniz firmayı bulup işi ona vermeniz gerekir. Lastik Tamiri dışında akü takviyesi gibi hizmetlerimiz de mevcuttur.


Eyup Lastikci


Eyüpsultan Lastikçi Müşteri Memnuniyeti


Eyüp Sultan Lastikçi Firmamızı hem reel çerçevede eşe dosta sorduğunuzda asla olumsuz yorum almayacağınız gibi internet sitemizin müşteri memnuniyetlerine baktığınızda da daima firmamız hakkında olumlu yorumlar okuyacaksınız. Çünkü firmamızın prensibi kaliteli işçilik ve bakım hizmetini en uygun fiyata vermektir. Temel prensibimiz fiyattan önce müşteri memnuniyeti gelmektedir. Müşterilerimizi memnun etmenin yolu da müşteriye gereksiz masraf yaptırmadan en uygun fiyata kaliteli hizmet ve çözüm odaklarıdır. Kimi zaman lastiğin tamamen değişmesi gerekebileceği gibi hafif yıpranmalarda ve patlama durumunda tamir edilebilecekse uygun fiyata tamir ederek bir müddet daha lastikleri değiştirmeden yola devam etmenizi sağlarız.

Bazı durumlarda istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Jantların çizilmesi veya bijonların kırılması gibi. Eyüp Lastikçi firmaların bir kısmı dikkatsizliklerinden dolayı bu tip hasarlar oluşturabilir. Firmamız personelleri konusunda uzmanlaşmış olduğu için asla böyle hatalar yapmaz ve daima vermiş olduğu hizmetin arkasında durarak sizi memnun eder. Yolda kaldığınızda da firmamızı arayıp hizmet istediğiniz taktirde yerinde hizmet vererek sizi zor durumdan kurtarıyoruz.


Eyup Lastikci