Tasarımı Kaydet  Kapat
Göztepe Lastikçi

Göztepe Lastikçi

Göztepe Lastikçi


Göztepe Lastik Tamir, bakım ve Değişimi Göztepe Lastikçi profesyonel ekibi tarafından mümkün olan en kısa sürede titizlikle yerine getirir. Göztepe Lastikçisi araç için hiçbir faydası olmayan gereksiz işlemler yapıp müşterisinden fazla ücretler temin etmez. Örnek verilecek olursa standart olarak uygulanan işlemler lastik bakımı ve temizliği için yeterli olur. Ekstradan lastikleri parlatmak gereksizdir ve bu işlem için kullanılan malzemeler lastiklere zarar verir. Göztepe Lastikçi elemanları uygun ekipmanları sayesinde lastiklerin kalitesi ve kullanım ömrü konusunda sıkıntı yaratmayacak gerekli bakım ve işlemleri gerçekleştirirler. Fakat en önemli konulardan biri de araç sahibi düzenli periyotlarla lastiklerin hava basıncısı kontrol ettirmelidir.


Göztepe Acil Lastikçi


Böylece hem Lastikte meydana gelebilecek sorunların önüne geçilir hem de olası bir trafik kazası önlenmiş olunur. Düzenli aralıklarla kontrolü yaptırılan aracın problemleri önceden tespit edilerek can ve mal kayıplarının önüne geçilir. Lastiklerin kullanım ömrü ayrıca aracın modeli, aracın kullanımın sert veya yumuşak olması, kullanılan lastiğin markası ve kalitesine göre de değişmektedir.
Araç sahibinin aracında yedek lastiği varsa ve bu konuda biraz olsun bilgi sahibi ise lastiğini kendisi değiştirmeyi deneyebilir. Fakat Yolda yalnızsa, gerekli ekipmanları mevcut değilse, hava şartları müsait değilse ve akşam saatleriyse lastiği değiştirebilmesi neredeyse imkansızdır. Böyle bir durumda kaldığınız zaman Göztepe Lastikçi en hızlı şekilde sürücünün imdadına yetişir. Böyle zor ve sıkıntılı bir durumla karşılaşırsanız kendiniz müdahale edip riske atmak yerine deneyimli bir ekibe sahip olan Göztepe Acil Lastikçi iletişim numaralarından 7-24 ulaşabilirsiniz.
 

Göztepe Oto Lastikçi


Aracınız için herhangi bir lastik ihtiyacı duyulduğu zaman öncelikle aracınızın Lastik ebatlarını bilmek gerekir. Lastik ile ilgili temel veriler lastik üzerinde yazar. Ölçüler öğrenildikten sonra istenilen kriterler ve ayırılan bütçeye göre bir seçim gerçekleştirilir. Kışlık mı, yazlık mı, yoksa 4 mevsim lastiğe mi ihtiyacı var? Sorusu netleştiği zaman markası, üretim yılı, hız ve yükseklik bilgileri gibi konularda da bir karara varılır. Bu özelliklerin her bir lastiklerin fiyatını etkilemektedir. Araç sahibi eğer isterse ikinci el lastik temini de Göztepe Oto Lastikçi tarafından sağlanır.

Goztepe Lastikci
 

Göztepe Lastikçi 'de Sunulan Hizmetler


Göztepe çevresinde aracınızla ilgili herhangi bir problemle karşılaşıldığında Göztepe Lastikçi konum gönderilen olay Yerine en kısa sürede ulaşır. Göztepe Lastikçi böyle bir durumla karşılaşıldığı zaman pek çok hizmeti profesyonel şekilde sunmaktadır. Uzman ve deneyimli bir ekibe sahip olması Göztepe Lastikçi en önemli avantajıdır. Arabanın probleminin ne olduğu hemen tespit edilir, sonra eğer tamir olma olasılığı varsa gerekli ekipmanlar kullanılarak tamir edilir. Lastiğin Tamiri mümkün değilse firma lastik ebadına göre yanında lastik getirerek veya araç servise götürülerek Lastik Değişimi gerçekleştirilir. Göztepe Lastikçi de her markaya ait ve her türde lastik bulunmaktadır. Eğer araç sahibi ikinci el bir lastik istiyorsa o da temin edilir. Bunun yanında gerekli ekipmanlar sayesinde lastiklerin hava basınç kontrolleri de yapılır.
 

Göztepe 7-24 Lastikçi

 
Göztepe Lastikçi 7-24 Lastik Tamiri, bakımı, Değişimi ilgili hizmetler sağlar. Oldukça tecrübe ve ustalık gerektiren bu işlemleri deneyimli Göztepe Oto Lastik çalışanları sağlamaktadır. Bir araba için lastikleri en önemli parçalarından biridir. Bu nedenle de lastiklerin bakım ve onarımına gerekli özen gösterilmelidir. Böylece trafikte can güvenliği büyük ölçüde sağlanmış olur. Araç lastikleri aracın modeline ve mevsim şartlarına göre değişiklik göstermektedir. Bunlar durum göz önünde bulundurularak araçların mevsim geçişlerinde değiştirilmelidir.


Göztepe Lastikçi Fiyatları


Araç lastiğinde çok fazla marka ve model bulunmaktadır. Bu nedenle fiyatları da çok fazla değişkenlik gösterir. Lastiğin kalitesi ve boyutlarıyla doğru orantılı olarak fiyatı da yükselir. Kaliteli bir lastik seçimi diğerlerine oranla biraz daha maliyetli olabilir ama uzun vadede kullanılabilir olması bu açığı kapatmaktadır.
Göztepe Lastikçi mevsim geçişlerinde lastik değişimi hizmeti verilir. Yaz ve kış lastiklerine alternatif 4 mevsim kullanılabilecek özellikte lastikler de vardır. 4 mevsim lastikler donanımları sayesinde her iki lastiğin görevini de karşılamaktadır. Fakat diğer lastiklerde olduğu gibi 4 mevsim lastiklerinin kontrollerinin de aksatmamak gerekir. Kış lastikleri, kış aylarının şartlarına uygun bir şekilde üretilmiştir. Bu nedenle belirlenen zamanlarda lastik değişimlerinin yaptırılması hem kendi can güvenliğiniz hem de trafikteki diğer kullanıcıların güvenliği için zorunludur.

Goztepe 7-24 Lastikci , Goztepe Oto Lastikci , Goztepe Acil Lastikci