Tasarımı Kaydet  Kapat
Kartal Lastikçi

Kartal Lastikçi

Kartal Lastikçi


Kartal Lastikçiniz olarak sizler için yıllardan beri profesyonel uzman ekibimizle gece gündüz demeden lastik değişimi, tamir, bakım ve satışını gerçekleştiriyoruz. Kartal Lastikçi firmamız aynı zamanda yolda kalan müşterilerimiz için Yerinde Lastik Tamir hizmeti de vermektedir. Yolda seyir halindeyken beklenmedik anda lastikleriniz patladığında ve yolda kaldığınızda firmamızı aramanız yeterli. Müşteri temsilcimiz aracınız hakkında bilgi aldıktan sonra vermiş olduğunuz adrese hızlı bir şekilde giderek sizleri zor durumdan kurtarıyoruz. Aracınızın lastiklerinin tamamen değişmesi gerekiyorsa yanımızda getirdiğimiz yedek çıkma veya sıfır lastiklerden dilediğinizi seçerek değiştiriyoruz ve yola devam etmenizi sağlıyoruz. Lastikleriniz tamirle sizi daha uzun süre götürecek durumdaysa son derece porfesyonel anlayışla lastiklerinizi tamir ederek daha az maliyetle lastiklerinizi bir süre daha kullanmanızı sağlıyoruz. Lastik değişimi esnasında balans ayarımızda ücretsizdir. Değişen lastikleriniz değişim esnasında balans ayarlarını bozar. Değişim işlemi bittiğinde balans ayarı yaparak aracınızın güvenle kullanılmasını sağlıyoruz. Lastik değişiminde kaliteli hizmet oldukça önemlidir. Çünkü onarım esnasında usta hatalarından dolayı istenmeyen durumlarla karşılaşılabilir. Bijon söküm esnasında bijonlarınız kırılabilir veya jantlarınız çizilebilir. Pratiğini bilen usta eller aracınıza zarar vermeden bu işlemi gerçekleştirebilir işinde iyi olmayanlar ize hasar verebilir. Bu nedenle lastik değişim işlerinizi işini bilen ustalara teslim etmeniz gerekir.

Kartal Lastikci

 

Kartal Lastikçi Fiyatlarımız


İstanbul Kartal bölgesinde hizmet veren Lastikçi firmamıza her türlü lastik bakım ve onarım için gelebileceğiniz gibi en uygun fiyata lastiklerinizin bakımını yaptırabilirsiniz. Piyasanın altında fiyat veren firmamızın en önemli prensibi kaliteli hizmet anlayışı ile uygun fiyat almaktır.
Aynı zamanda Kartal Lastikçi firmamız Yolda kaldığınızda ve istediğiniz adrese hizmet istediğinizde yine piyasanın altında bir fiyatla bulunduğunuz yere gelip lastiklerinizi değiştiriyor ve uygun fiyata servis hizmeti almanızı sağlıyoruz.
 

Kartal 7-24 Lastikçi



Kartal 7-24 Lastikçi hizmetini sürdürürken kaliteli ve etkili bir şekilde hizmetini vermektedir. Araçlardaki en önemli parça olan lastikle ilgili, uzun yıllardır bu konu ile ilgili deneyimli ekibiyle çalışır. Deneyim lastikler de oldukça önemlidir. Neredeyse hayati önem taşıması dikkat ve tecrübe gerektirir. Lastiklerdeki hava kaçışı sürüşlerde ani patlama olması kaçınılmaz sonuçları getirir. Ya da Lastik Değişimlerindeki doğru yerleştirme yapılmadığı zaman direksiyonda dengesizlik oluşur. Bu durum trafikte ciddi sorunlar yaratabilir. Bu bakımdan lastiklerin doğru şekilde bakımı ve yerleştirmesinden hariç lastiklerin doğru ve uygun seçimi de çok önemlidir. Verilen bu hizmette araçlara uyumlu lastiklere de yönlendirme yapılır. Araçlardaki kullanım kataloğunda araca uyumlu lastik özellikleri yer alırken tecrübeli ustalardan da destek alınabilir.


Kartal Lastik Tamiri , Kartal 24 Saat Acik Lastikci
 

Kartal Oto Lastik


Kartal Lastikçi lastiklerin tanımını herkes gibi yerle ilk teması sağlayan tek parça olarak yapabilir. Lastikler belli etmese de kendi içinde çok farklı özellikler barındırır. Buda üretim aşamasında geliştirilen teknolojik işlemlerdir. Ani frenler de hemen durma sistemi geliştirilip yine bu sisteme ayak uydurması için de lastik o şekilde geliştirilmiştir. Lastikler bakıldığı zaman aracın sürüşünü sağlarken ve aracın tamamını taşırken bütün dinamiği de sağlar. Örneğin patlamayan lastik ya da patladığı zaman uzun süre yolda devamlılık sağlayan
lastiklerde üretilmiştir. Ayrıca ülkemizde de bilinen marka Oto Lastik üretimi de yapılır. Bunlardan önce araçlarda istenilen lastik kullanımı oluşabilecek olumsuz durumları en aza indirmek için planlanmıştır. Kartal 'da Oto Lastik ihtiyaçlarınız için her zaman açığız.
 

Kartal En Yakın Lastikçi 


Kartal Lastikçi kış mevsimlerinde değişmesi zorunlu olan lastiklerin değişimini yaparken gerekli rot balans ve jant sistemlerini de gözden geçirir. Bu gibi detaylar oldukça önemlidir. Bunların kontrolünün yapılması da zorunludur. Her lastik çeşidi birbirinden farklıdır. Bu farklılıkta fiyatlar da görülür. İyi bir lastik uzun süre kullanım sağlarken güvenli sürüşü de destekler. Bu bakımdan oluşabilecek ekstra masrafların da önüne geçer. Aslında iyi ve kaliteli lastik seçimi bir bakıma ekonomik bir karardır. Bununla birlikte lastik fiyatlarında da çeşitlilik vardır. Bu durumda bütün bütçelere hitap etmek amaçlanır. Yine doğru seçimde de güvenli sürüş sağlanır. Kartal En Yakın Lastikçi ekibimiz sizler için herdaim Yolda yanıbaşınızda hizmet sunmaktadır.
 

Kartal 24 Saat Açık Lastikçi


Kartal Lastikçi değişimini yaptığı lastiklerinizin bakımını da yapabilir. Bu durumda temiz şekilde saklanırken saklama koşullarına da dikkat etmek gerekir. Lastikler üretimleri gereği ve amacından dolayı iyi bakılmalıdır. Herhangi bir yıpranma ya da hava basınç kaçağı tehlikeli olabilir. Lastik patlamaları genelde aniden olur. Bunlarında önüne geçmek için düzenli bir şekilde muayene edilmesi sürprizleri engeller. Lastikler dik bir şekilde konumlandırılarak saklanmalıdır. Bunun nedeni yanak kısımlarının zarar görmemesidir. Konuyla ilgili detaylı araştırma yapabilir ya da Oto Lastik ustalarının da önerileri doğrultusunda hareket edilebilir. Doğru saklanan lastiklerde ömürlerini korurken sonraki değişim zamanında size masraf çıkarmayacaktır. Kartal 'da 24 Saat Açık Lastikçi 'ye mi ihtiyaç duydunuz o halde bizleri aramayı unutmayın.


Kartal En Yakin Lastikci , Kartal Oto Lastik

 

Kartal Nöbetçi Lastikçi


Kartal Lastikçi öncelikle bu bakımı oto lastikçilerde yapmanızı önerir. Doğru ve ölçülü bakım bütün sürüş sistemini etkiler. Lastiklerdeki en öncelik bakım doğru lastik seçimidir. Yani araç üretiminizde ki firmaların önerdiği ebatta lastik seçimi olmalıdır. Düzenli şekilde hava basınç kontrolü yapılmalıdır. Aracın ve lastiklerin genel temizliği öneriler ölçüsünde olmalıdır. Mevsimsel kullanımda olması gerektiği olmalıyken araçtaki hizalama sorunlarını araç muayeneye gösterilmesi önerilir. Basınçlar lastikler için çok önemlidir. Ön koltuk ağırlığı ya da arka koltuk ağırlığın da basınç değerleri farklı olmalıdır. Özellikle uzun yol öncesi ekstra dikkat edilmesi gerekirken basınç değerlerini internet üzerinden yine sağlayabilirsiniz. Kış lastik basınçları da uzun yolda değişiklik gösterir. Kartal Nöbetçi Lastikçi Hizmetimiz Sizlere 7-24 Açık bir şekilde yardımcı olmaktadır Acil Lastik Tamiri mi yaptıracaksınız ? O halde firmamıza başvurabilirsiniz.
 

Kartal Lastik Tamircisi


Kartal Lastikçi gerekli lastik ihtiyaçlarını ekonomik ölçüde vermek için uygulanan kampanyaları da yapmaktadır. Kampanya bilgileri genel olarak senenin bazı dönemlerin de yapılabilir. Kampanya lastikler yine araçla uyumlu olduğu zaman tercih edilmelidir. Araç ölçü ve ebatlarına uymayan lastikler daha sonra çok daha fazla masraflar oluşturur. Her araç tipi lastik farklıdır. Örneğin kamp için kullanılacak lastikler yük taşıyacağı için ‘C’ simgesini taşır. Bunun da anlamı yük taşımak için uygun olduğu anlamını taşır. Üretim tarihlerine de dikkat etmek gerekirken 8 yılı geçmiş lastikler tercih edilmemelidir. Tam onay alan kış lastiklerin
üzerinde kar simgesi bulunur. Bunların hepsi yine fiyatları belirler. Kartal Lastik Tamircisi olarak hizmetinin en hızlı Lastik Yol Yardım ekibimizden 7-24 destek alabilirsiniz

Kartal Nobetci Lastikci , Kartal Lastik Tamircisi , Kartal 7-24 Lastikci