Tasarımı Kaydet  Kapat
Kozyatağı Lastikçi

Kozyatağı Lastikçi

Kozyatağı Lastikçi


Kozyatağı Lastikçi araç sahipleri ihtiyaçlarını çok hızlı ve kolay bir şekilde halleder. Bir araç sahibi olan hemen hemen herkes hayatında bir defa da olsa lastiklerle ilgili bir problem yaşamıştır. Lastikle ilgili bir problem yaşayanlar Kozyatağı Lastikçi 'sinde güvenle problemlerini giderebilirler. Kozyatağı’ nda araç sayısının artmasıyla birlikte iyi bir Lastikçiye duyulan ihtiyaç da artmıştır. Arabanın lastiğinin seyir halindeyken patlaması veya havasının inmesi araç sürücüsünü zor bir duruma sokar. Kozyatağı Lastikçi 'si hemen imdada yetişir ve en kısa sürede müşterisine en kaliteli hizmeti götürür. Patlak Lastik Tamiri, bakımı, lastiklerin hava basınç kontrolü, lastikleri sıfır veya ikinci el bir Lastikle Değiştirme, Jant Değişimi gibi işlemler yapılmaktadır. Tüm bu işlemler yapılırken; binek sökme takma, ağır vasıta sökme takma ve jant parlatma makinaları, rot ayar cihazları, balans makinaları, liftler ve kompresörler kullanılır.


Kozyatağı Acil Lastikçi


Araç lastiğinde meydana gelen en ufak bir problem bile hiçbir zaman için ihmale edilmemelidir. Lastikler arabaların temel mekanizmalarından biridir ve lastiklerden herhangi birinde meydana gelen bir sıkıntı hayati önem taşımaktadır. Bu durum hem aracın içerisindekileri hem de trafikteki diğer araçları çok yakından ilgilendirir. Aynı zamana havası inmiş veya patlak olan bir lastikle yolculuk yapmak lastiğin tamir edilebilme ihtimalini imkânsız hale getirebilir. Kozyatağı’ nda böyle bir durumla karşılaşıldığında hemen Kozyatağı Lastikçi ' sine ulaşılmalıdır. Uzman ekipleri sayesinde sorunun ne olduğuna ve nasıl çözülebileceğine karar verilerek sorunu kısa sürede çözerler. Kozyatağı Lastikçi alanında uzman personelleri, lastik sırtında meydana gelen ve Tamir edilebilecek durumdaki delikleri kolay bir şekilde tamir ederler ve böylece lastiğin daha kötü bir hale gelmesine engel olurlar. Eğer Lastik Tamir edilemeyecek bir halde ise araç sahibinin isteği doğrultusunda sıfır veya çıkma bir Lastikle Değişim yapılır.
Araç sürücüleri kendi başlarına arabalarının lastiklerinde delik veya yarık olup olmadığını anlayabilmek için ilk önce lastiğin hava basıncını kontrol etmelidir. Lastiğe herhangi bir yabancı cisim (çivi, vida, cam vb.) batıp batmadığını kontrol etmelidirler. Lastikteki hava kaçağı varsa onu anlayabilmek için püskürtme başlığı olan bir şişeye deterjan koyup lastiğin her yerine sıkılır. Eğer bir hava kaçağı mevcutsa kaçak olan yerde köpükler oluşmaya başlar.


Kozyatagi Lastikci
 

Kozyatağı 7/24 Lastikçi


Kozyatağı Lastikçi 7-24 Acil hizmet sunma imkanına sahiptir. Donanımlı bir Acil Destek ekibi her an hazır bekler. Kozyatağı Lastikçi bu konuda da oldukça deneyimli ve iddialıdır. 7-24 Acil Destek olarak araç jant Değişimi ve Tamiri, Lastik Değişimi ve Lastik Tamiri veya İkinci El Çıkma Lastik Temini gibi hizmetler sunulmaktadır. Bu hizmetler ayrım yapılmaksızın her türlü araç için geçerlidir. Kozyatağı bölgesi ve civarında yaşanılan herhangi bir lastik sorununda Kozyatağı Lastikçi 'siyle iletişime geçilerek konum gönderilir ve sorun en kısa sürede çözülür.  İnsanlar genelde gündüz ve hafta içi çalıştıkları için acil olmayan işlemlerini akşam saatlerinde ve hafta sonları halletmeyi tercih etmektedir. Kozyatağı Lastikçi bu konuda hiçbir zaman sıkıntı yaşanmaz. Hem hafta sonları hem de akşam geç saatlere kadar her türlü hizmet verilir.


Kozyatağı Oto Lastikçi


Lastikleri arabaların en önemli parçalarından birisidir. Bunun yanında çeşitli görevleri de vardır:
  • Aracın ve içerisindeki yükün ağırlığını taşımak lastiklerin görevidir.
  • Motordan gelen döndürme kuvvetini yola aktarıp çekiş kuvveti şekline getirir.
  • Darbeleri sindirerek araç konforunu arttırır. Lastik sertliği ve yumuşaklığı bu durumu etkiler.
  • Darbe ekarte edici özellikleri sayesinde zemin bozukluğundan kaynaklanan sarsıntıyı hissettirmezler.
  • Kış mevsiminde ise yalnızca mevsim şartlarına uygun lastikler güvenli bir sürüş imkânı sağlamaktadır.


Kozyatağı 7-24 Acil Oto Lastikçi


Araba lastiği satın alırken ilk adım aracınıza uygun lastik ölçülerini bilmektir. Bu bilgiler en doğru şekilde lastik üzerindeki yazılardan edinilir. Ölçüler öğrenildikten sonra istediğiniz kriterler ve maddi imkân doğrultusunda bir seçim gerçekleştirilir. Lastik ile ilgili çeşitli özelliklerin her biri fiyat belirlenmesinde ayrı ayrı etkenlerdir. Kozyatağı 7-24 Acil Oto Lastikçi istenilen her türde lastik temin edilebilir. Hatta duruma göre ikinci el Lastik Temini de yapılabilmektedir. Kozyatağı Lastikçekibi olarak insanların zamanının ne kadar değerli olduğunun farkındadır. Müşterilerin işlerini zamanına halledebilmeleri ve hayatlarının aksamaması için günün her saatinde sorunlarını, en hızlı bir şekilde çözüp işlerine dönmeleri için ellerinden gelen her şeyi kaliteli ve uygun bir şekilde yerine getirler.


Kozyatagi 7-24 Lastikci , Kozyatagi Acil Lastikci , Kozyatagi 7-24 Acil Oto Lastikci