Tasarımı Kaydet  Kapat
Kurtköy Lastikçi

Kurtköy Lastikçi

Kurtköy Lastikçi


Kurtköy Lastikçi bulunduğu semtte uzun yıllar oto lastik anlamında hizmetini sürdürür. Lastiklerin araçların birincil parçaları olurken yerle temasındaki performans önemlidir. Lastik değişimleri veya onarım ihtiyaçlarını karşılar. Lastikler mevsim geçişlerinde değişime gitmek durumundadır. Kışın kış lastikleri ıslak zeminlerde yumuşak tutuş sağlarken yazlık lastikler sıcak havalarda zemindeki tutuşu daha kalitelidir. Bu iki ayrım can ve mal güvenliğini kapsar. Araç sahiplerinin lastiklerini mevsimine göre kullanmaları zorunludur. Lastik bakımı ile yeterli bilgi aktarımı sağlamak için Kurtköy lastikçi ustaları sürücülerle tecrübelerini paylaşır. Gözden kaçırdığınız en ufak bir durum sizi uzun vade de korur. Lastiklerin seçimlerinde de yine Kurtköy Oto Lastilk Servisinden 7/24 Yol Yardım alarak ihtiyacınıza doğru orantıda cevap verilir. 
 

Kurtköy Oto Lastik


Kurtköy Lastikçi lastiklerin saklanılması konusunda da bilgi verir. Kullanılmayan lastikler de aşınabilir ve ömürleri kısalır. Serin ve karanlık bir ortamda saklanarak yanakların yerle teması engellenir. Lastikler araçlardaki bütün yükü kavrayan parçadır. Bu yükü taşırken sağlıklı ve kontrollü taşıması için mevsimine uygun lastik kullanımı önemlidir. Her iki lastik tipi de bir birinden farklı özellikler gösterir. Lastik yanakların da hafif şişme görsel olarak kişileri rahatsız eder. Bu durum genel olarak hava kaçırmayıp basınçlar normalse önemli değildir. Lastiklerde üst üste bindirilmiş teller vardır. Sürüş esnasında yanaklara doğru esner. Yıpranan lastikler de girinti ve çıkıntılı yerlerinden anlaşılır. Lastikler dümdüz bir yapıda olmamalıdır. Kurtköy Oto Lastik Ekibinden 7/24 Yardım talebinde bulunabilirsiniz.


Kurtkoy-Lastikci
 

Kurtköy En Yakın Lastikçi


Kurtköy En Yakın Lastikçi müşterilerine lastik seçimlerinde dikkat edilmesini gereken ayrıntıları paylaşır. Şehir içi lastikle arazi lastik özellikleri aynı değildir. Sadece kış ve yazlık lastik seçimine dikkat çekmek kimi zaman yanlış olabilir. Araç sahipleri ustalarla şehir içi hariç kullanım söz konusu olacaksa bilgilendirmelerinde fayda vardır. Lastik fiyatlarını haksız kazanç sağlayan bir durum yaşamamak adına üretilen malzemelerin kalitesine göre fiyat politikası izlenir. Lastikler fiyat çeşitliliğinde de kendini gösterir. İkinci el, yazlık, kışlık, 4x4 gibi farklı ve zengin grupta fiyatlar değişkenlik seyreder. Bu gibi konularda istenirse gerekli araştırmalar yapılabilir. Ülkemizde yerli üretim lastikte yapıldığı için yurt dışı kaynaklı lastiklere göre de uygun olabilir.
 

Kurtköy Nöbetçi Lastikçi 


Kurtköy Nöbetçi Lastikçi kar lastikleri bakımından da hizmet sunar. Lastik üzerindeki kar işareti sadece tam onay almış lastiklerde olur. Bunun seçimi yine müşterinin tercihidir. Yanlış bilinen ve kulaktan dolma bilgilerle halk arasında lastikler için uygulamalar yapılır. Karlı ve buzlu havalarda lastik havasını biraz indirmek daha net sürüş sağlar bilgisi oluşmuştur. Bu tamamen yanlıştır ve tehlikelidir. Karlı havalar da lastiklerinizin için semtinizdeki oto lastikçilerden fikir ve yardım alabilirsiniz. Lastiklerle uzun yol yapılacaksa 2 PSI arttırılması önerilir. Bu artan basınç sayesinde lastikler kar ve buzu gördüğünde aşındırarak sürüşü kolaylar.  Ayrıca lastiklerin dişleri 1,5mm derinliğini geçmemesi gerekir. Kurtköy de Nöbetçi olarak Lastik Tamiri yaptırmak artık çok kolay.


Kurtkoy-En-Yakin-Lastikci , Kurtkoy-Oto-Lastik , Kurtkoy-Lastik-Servisi
 

Kurtköy Lastik Tamiri - Kurtköy Lastik Tamircisi


Kurtköy Oto Lastik Tamiri müşterilerine duyurarak senede bazı dönemlerde kampanyalar yapmaktadır. Bu bakımdan gerekli olan siteye ara sıra göz gezdirmeniz yaklaşan kampanyalardan haberdar olmanızı sağlar. Kış veya yazlık lastik ihtiyacınızı bir sonraki mevsim için kullanmak üzere de alabilirsiniz. Kampanyanın amacı uygun ve ekonomik şekilde hizmeti vermektir. Yine bur da dikkat edilmesi gereken aracın modeline ve kullanım şekline kampanya da olan lastiklerin uygun olup olmadığıdır. Uygun olmayan lastikler alındığında ileriki dönemler de çok daha fazla masraf çıkaracaktır. Aracınızın yapısını ve kullanım yerlerini bilerek alış veriş yapmanız can ve mal güvenliğinizi korur. Araç lastikleri üretilirken her aracın sürtünme, viraj alma gibi faktörleri göz önüne alır.
 

Kurtköy 24 Saat Açık Lastikçi - Kurtköy Açık Lastikçi


Kurtköy 7 Gün 24 Saat Gece Açık Lastikçi ekibi olarak lastiklerdeki en büyük ve en önemli bakım önerimiz mevsimsel değişikliğidir. Bu durumda araç yakıt olarak tasarruf sağlarken güvenli ve rahat hareket kabiliyeti ile sürüş sağlanacaktır. Lastiklerin en az 15 günde bir kontrol edilerek her herhangi bir hava kaçağı ya da aşınma olursa gözlemlenir. Benzin istasyonlarında deneyimli araç sahipleri lastiklerin havasını gerekli PSI ölçülerinde yapabilir. PSI ölçüsünün değerlerini internet üzerinden bar hesabıyla hesaplanır. Kış veya yazlık lastikler kullanılmadığında saklanma koşulları olması gerektiği gibi muhafaza edilmelidir. Sıcak olmayan ve karanlık yerlerde muhafaza edilmelidir. Yanak kısımlarının yerle yada başka bir cisimle teması engellenmelidir.


Kurtkoy-24-Saat-Acik-Lastikci , Kurtkoy-Nobetci-Lastikci , Kurtkoy-Acik-Lastikci , Kurtkoy-Lastik-Tamircisi