Tasarımı Kaydet  Kapat
Lastiğim Patladı

Lastiğim Patladı

Lastiğim Patladı


Uzun bir seyahat halindesiniz ve yolda lastiğiniz patladı hemen aklınıza stepneniz geldi tam lastiğinizi değiştirecektiniz ki krikonuzun olmadığını veya bijon anahtarlarının olmadığını fark ettiniz. Ednişelenmeyin!

Günümüz araçlarında stepneninde olmadığını unutmamak lazım. Çoğu marka yeni sıfır araçlarda araç tamir kiti bulunmakta ve yedek lastik bulunmamaktadır. Bu tamir kiti ile belli bir km idare etmenizi ve lastikciye gitmeniz öngörülmektedir. Fakat asfaltların çok kaliteli olmadığını ve yollardaki çukurlardan v.s lastiğinizin yarıldığını varsayarsak bu tamir kitleri iş görmeyecektir. Bu da lastik tamircisi arayacağınız anlamına gelir. Biz 7-24 bu tarz müşterilerimiz madur olmasın diye yerinde lastik tamiri hizmeti veriyoruz. 0534 623 99 28 numaralı telefondan bizlere ulaşmanız yeterlidir.. En yakın lastikçi ekibimizi yönlendirir olduğunuz bölgeye gelerek yedek lastikte dahil müdahalemizi yaparız. 15 dakika içerisinde talebiniz müşteri hizmetlerimiz tarafından oluşturulur ve dakikalar içerisinde konumunuzda oluruz. Konumunuza gelen ekibimizde her türlü lastik tamiri için alet ve ekipman bulunmaktadır. Bir lastiğin tamirini en hızlı şekilde yapacak şekilde dizayn ettirdiğimiz araçlarımız ile anında çözüm sunmaktayız. İstanbul'un hangi ilçesinde olursanız olun bizlere ulaşarak hizmet talebinde bulunabilirsiniz. 
Konumunuza en yakın lastik tamircisini görmek için 0534 623 99 28 numaraya whatsapp dan konum gönderin! Faydalı olacağını düşündüğümüz lastik tamiri nasıl yapılır ? merak ediyorsanız linten ulaşabilirsiniz. https://www.7-24lastikyolyardim.com/blog/lastik-tamiri-nasil-yapilir
lastiğim patladı


Lastigim-Patladi-Yolda-Kaldim