Tasarımı Kaydet  Kapat
Acil Lastikçi

Acil Lastikçi

ACİL LASTİKÇİ


Güvenilir En Yakın Lastikçi Hizmetleri

Lastiklerinizde aniden hiç beklenmeyen sorunlar yaşanabilir. Profesyonel Lastikçi hizmetlerimiz ile sizlere destek sağlamaktayız. Değişen hava koşulları yolların yıpranmasına sebebiyet verebilir. Bu sebebiyle yıpranmış yollarda araç kullanmanız çukur yamalı yollar, taşlar aracınızın lastiklerinde kısa sürede problem oluşmasına sebep olur. Normal şartlarda çok daha uzun ömrü olan lastikler yüzeyin zorlanması sebebi ile zarar görür. Bu durum lastiğin kavrama gücünün azalmasına sebep olur. İster yaz lastiği olsun ister kış lastiği fark etmeksizin lastikte meydana gelen deformasyon kaza riski oluşturur. Bu sebeple lastiklerin belirli aralıklarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Lastiklerin yenilenmesi gerektiğini gösteren bazı işaretler vardır. Bunlardan biri lastik sırtındaki katmanda meydana gelen azalmadır. Diş derinliğinin azalması olarak  adlandırılan bu durum lastiğin sırtının incelmesinden ve aşınmasından kaynaklı olarak meydana gelmektedir.  Giderek aşınan ve incelen lastik sırtı yola kenetlenme özelliğini de kaybetmeye başlar. Yola çıkmadan önce lastiğinizin uygun kalınlığa sahip olup olmadığını ölçebilirsiniz. Lastiğinizin sınırlarını çok zorlamamak ve diş derinliğine dikkat etmek için belirli zaman aralıklarında kontrol yapmanız gerekmektedir.  Lastiklerinizin aniden patlamasını sıkıntı etmenize gerek yok. Lastik Tamirine ihtiyacınız olduğu anlarda hemen firmamızı arayabilir ve En Yakın Lastikçi hizmetinden hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Lastikçi

Bir telefonla uygun fiyatlarla Acil Lastikçi hizmeti her an yanınızda olacak. 
Araçların en önemli parçalarından biri olan lastikler belirli zaman aralıkları ile kontrol edilmelidir.
Düzenli lastik bakımı yaptırmak büyük önem taşır.
Sizin için en ideal çözüm hangisi ise gereksiniminize Uygun Lastikçi aracını size yönlendirelim. 
Oto Lastikçi arayan kişiler bu alanda faaliyet gösteren firmamızın profesyonel Oto Lastik ustaları ile Yerinde Lastik Tamiri hizmetlerinden rahatlıkla yararlanabilir. 
Bu konuda güvenilir hizmet veren firmamız delinen lastikleriniz için Lastik Tamiratı işlemi de yapmaktadır.  Günün her saati 7 24 Açık Lastikçilere ulaşabilmek için iletişim telefonunu hemen arayabilirsiniz.

Nerede olursanız olun istediğiniz her saatte Lastik Yardımı talebinde bulunabilirsiniz. Yolda lastiğiniz patladığı anlarda stres yapmanıza hiç gerek yok. Yerinde Lastik Değişimi hizmetini en hızlı şekilde dakikalar içinde alabilirsiniz. Üst standartlara sahip kaliteli ve güvenilir hizmet sağlayan ekibimiz müşteri memnuniyetine önem vermekte ve uzun yılların tecrübesi ile gerekli desteği profesyonel olarak sağlamaktadır. İster lastiğiniz  patlasın isterseniz yolda kalın hiç farketmez. Size bir telefon kadar yakınız. Hiç endişelenmenize gerek yok günün her saati 7 24 Lastikçi hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgeye En Yakın Yerde Lastik Tamiri, Lastik Sökme Takma, Lastik Alımı için bize hemen ulaşabilirsiniz. Firmamız güvencesi ile en uygun lastiği alabilirsiniz. Lastikleri kapınıza kadar getiriyoruz. Ayrıca kapınızın önünde problemli olan lastikleri yenisi ile değiştiriyoruz. Lastikçi destek ekibimiz sayesinde artık aracınızın lastiğinde bir problem olduğunda Değiştirmeniz çok daha kolay ve güvenli olacak. En kaliteli araç lastikleri ayağınıza kadar gelecek ve  alanında uzman LASTİKÇİ ekibimiz arafından Değiştirme işleminiz yapılacak.

Sürüş esnasında engebeli yoldan dolayı titreşim oluşması normaldir. Fakat pürüzsüz bir yolda dahi titreşim hissediyorsanız aracınızın lastiklerini kontrol etmek en ideal seçim olacaktır. Bu problemin kaynağı hatalı tekerlek hizalamasından kaynaklanabilir. Yada herhangi bir arızayı işaret edebilir.
Fazla aşınan yıpranan lastikler de titreşimin yoğun hissedilmesine neden olur. Lastiğe zarar veren bir titreşim fark ettiğinizde tüm ihtimalleri göz önüne alarak gerekli kontrolleri yapmanız en doğru yaklaşım olacaktır. 
Lastik kalitesinin de önemi oldukça büyüktür. Yüksek kalite lastikleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Kimyasal maddeler lastiğinizin yan duvarında çukur ve çatlaklara sebep olabilir. Oluşan çatlak dişin bir patlaması ile birlikte çok daha rahat ayrılabilir. Eğer lastiğinizde kabartı yada çatlak görüyorsanız mümkün olduğunca en kısa sürede lastiğinizi değiştirin. Çünkü muhtemel bir patlama yaşayabilme ihtimaliniz oldukça yüksektir. Hareket halindeki araçlarda oluşan lastik patlamaları hayati kazalara sebep olabilir. Yan duvardaki çatların görülmeleri oldukça kolaydır. 7 24 Lastikçi hizmetinden yararlanarak oluşabilecek  sorunların önlemini önceden alabilirsiniz.

Acil Lastikçi
 

Lastikçi


Aracınızın tüm parçalarında olduğu gibi lastikleri için de belirlenen bir süre vardır. Bu süre ortalama 5 yıldır.
Süre tamamlandığında lastiğinizin üzerinde çatlaklar, kabarcıklar ve patlamalar oluşabilir. Fakat lastiğin standart ömrü otomobil kullanıcısına göre de değişir. Genel bakımlarını yapan kaliteli lastik kullanan kişilerde lastiğin ömrü daha fazla olmaktadır. Düzenli kontrollerin yapılması ile birlikte yol tutuşunu en iyi yapan lastiklere  sahip olabilirsiniz. Sahip olduğumuz geniş ürün yelpazesi sayesinde aradığınız lastiği hızlıca bulmanızı  sağlayan Lastikçi destek ekibimiz ihtiyacınız olan her türlü lastiği kapınıza kadar getirmektedir.
Aracınızın durumundan tam olarak emin değilseniz otomobil lastiklerinizi kontrol etmenin tam zamanı.
 

Lastik Montajı


Aracınızın ihtiyacı olan en uygun lastiği firmamızdan karşılayabilirsiniz. 7 24 Lastikçi hizmetimiz ile satın aldığınız Lastiklerin Değişimi hızlı bir şekilde yapılmaktadır . Konumunuza en uygun lokasyon belirlenerek lastik yenileme işlemini güvenilir olarak gerçekleştirmekteyiz. Markalı lastikler En Yakın Lastikçi ile kolayca ayağınıza kadar gelir. Uzman ekibimiz bulunduğunuz konuma gelerek değiştirme işlemini yapar. En Yakın Lastikçi hizmeti noktalarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak yada aklınızdaki soruları cevaplandırmak için iletişim telefonumuzu  arayabilirsiniz. Soruları cevaplandırmak için iletişim telefonumuzu arayabilirsiniz.

Lastik seçimi yaparken güvenlik ve konfor gibi detaylara dikkat etmek önem taşır. Fakat özellikle kış aylarında araçların karda kayma riski göz önüne alınarak daha fazla dikkat edilirken yazın araçlarda lastik kalitesine çok dikkat edilmemektedir. En iyi kalitede lastiği seçerken bütçe ve beklentilerde önemlidir. 
Lastik alternatiflerini detaylı şekilde incelemek ve lastikleri iyi tanımak gereklidir. Yaz lastiği seçimlerinde frenleme mesafesi ,  jant kullanım türü, lastik ebatları zemin yol tutuş kabiliyeti incelenmesi gereken noktalar arasındadır. Bütçenize en uygun olanı bu detaylara göre kolayca seçebilirsiniz. 7 24 Lastikçi hizmetimiz ile en uygun maliyetlerle bulunduğunuz konumda Lastik Değiştirilmesi hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Yerinde Lastik Montajı , Lastik Montajı

Özellikle çok sıcak havalarda lastiklerin lastiklerin yapısı daha kolay bozulabilir. Yaz aylarında lastik kullanım ömrü ortalama 8 -10 yıl arasında değişmektedir. Yapısı bozulan lastikler kısa sürede değiştirilmelidir. Hem güvenlik hem de konfor açısından doğru marka tercihinde bulunmanız büyük avantaj sağlamaktadır. Beklentilerinize uygun lastik modeline karar vererek firmamızı arayabilir ve talepte bulunabilirsiniz.

Lastik seçiminde sadece güvenlik değil diğer farklı kriterleri de önemsemek gerekir. Gürültüsüz konforlu bir sürüş sağlayan lastikler sürüş deneyiminizden daha fazla keyif almanızı sağlar ve olumlu etki yaratır. Yolculuk sırasında karşılaşılan zorlu durumları detaylı olarak inceleyerek her şartta konforlu bir şekilde yol alabilmeniz için en kaliteli lastikleri sunuyoruz. Sevdiklerinizin ve sizin yolculuğun tadına varabilmeniz için En Yakın Lastikçi olarak günün her saati hizmetinizdeyiz. Performansı ile en yüksek tutuş gücüne sahip lastikleri eski lastikleriniz yerine takıyoruz. Uzun ömürlü kaliteli lastikler istiyorsanız zorlu şartlarda bizimle iletişim kurabilir ve Lastikçi hizmeti alabilirsiniz. Mevsime uygun ister yaz lastiği isterseniz kış lastiği ihtiyacınızı kısa sürede hemen  karşılamak istiyorsanız iletişim telefonumuzu arayabilir ve lokasyonunuzu bildirerek destek talebinde bulunabilirsiniz. Yerinde Lastik Montajı hizmetimizle ayağınıza kadar gelerek markalı lastikler kullanarak uygun maliyetlerle lastiğinizi değiştirmekteyiz.
.

Yerinde Lastik Montajı

En kısa süre içerisinde aracınıza uygun olarak ihtiyacınız olan lastik tedarik edilmektedir. Profesyonel ekibimiz aracınızın bulunduğu konuma gelerek Yerinde Lastik Değişimi yapmaktadır. Bulunduğunuz bölgeye En Yakın Lastikçi noktamız varsa uzman kadromuz gerekli  hizmeti  sağlayarak Lastik Değişimi imkanı sunmaktadır.
 

Yerinde Lastik Onarımı

Lastik seçimi yaparken lastiğin yanak kısmında bulunan harf ve rakamlar size yardımcı olmaktadır. Lastik markanız ebat ve aracınızın üreticisi tarafından belirlenen yük kapasitesi lastik seçiminde önemlidir. En doğru lastiğin seçimi için uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Gerekli bilgileri telefonda bize iletebilirsiniz. 7 24 Lastikçi hizmetlerimiz sayesinde artık zor durumda kalmayacak ve güvenilir bir şekilde lastiğinizin değişmesini sağlayabileceksiniz. 

Yerinde Lastik Onarımı
 

Lastik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Lastik seçimi yaparken aracınızın modeli de önem taşımaktadır. Ayrıca lastiğin yaz lastiği mi kış lastiği mi olması gerektiğine mevsime göre karar verilmelidir. Güvenli bir sürüş için orjinal lastik ebatı kullanmanız gerekir. Lassa Bridgestone gibi güvenilir markaları satın almak önem taşır. Sayfamızdan kolayca lastik seçimi yaparak sipariş verebilirsiniz. Aracınıza uygun ebatat lastik seçimi yaparak satın alabilirsiniz. İstediğiniz
adrese lastik gönderilmekte ve değişim yapılmaktadır. 


Firmanızdan Nasıl Hizmet Alabilirim?

Uzman kadromuza ulaşmanız çok kolay. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Yolda kaldığınız durumlarda hızlı bir şekilde lastiğinizin değilmesi gerekiyorsa hemen bizimle iletişim  telefonumuzdan yada sitemizde bulunan formu doldurarak iletişime geçebilir ve destek talebinde bulunabilirsiniz. Lastik Montaj noktalarımızı incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Hangi Ödeme Seçenekleri Mevcut?

Lastik satın alırken ister kredi kartı isterseniz havale yada eft yöntemi ile güvenilir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Talebinize uygun olarak en hızlı şekilde Yerinde Lastik Değiştirme Hizmeti sunulmaktadır.

Yerinde Lastik Değişimi - Yerinde Lastik Değiştirme