Tasarımı Kaydet  Kapat
Lastikçi 

Lastikçi 

Lastikçi 


Lastikçi araç kullanıcılarının her zaman ihtiyacı olan bir hizmettir. İhtiyacınız olan lastik çeşitlerini uygulama tekniklerindeki uzmanlıkla sizlere sunuyoruz.
 

Otomobil Lastikleri


Otomobiller günlük hayatımızın her yerinde var ve trafikte devam ederken ne yazık ki birçok sorunla karşılaşabiliyoruz. Yolda giderken araç tekerine sivri bir cisim yapışması durumunda lastiklerde delinme sönme patlama olabilmektedir. Otomobil lastiklerinde patlama olduğunda rutininiz sekteye uğrar ve sorun daha büyük nedenlere bile yol açabilir.  Lastik modellerinin içerisinden yeni bir tane seçerek var olan eski lastiklerin değişmesini sağlayabilirsiniz. Bir otomobil lastiği patlaması tek lastikte olabileceği gibi başka lastiklerde de oluşabilmektedir. Bu sorunun olmaması için öncelikle yola çıkmadan lastiklerinizi kontrol etmelisiniz.  Çünkü çoğu zaman önceden patlamış olan lastikler soruna neden olur.


Lastikci


Lastikçi Nedir?


Başvuru yapıldığı anda en kısa sürede lastiklerinizi onaran kişi ve kuruma Lastikçi denebilir. Lastik yüzeyinde veya tabakalarında oluşan sorunları çözmek amacı taşıyan firmamıza güvenle başvuru yapabilirsiniz. Lastik yapısı konusunda uzman bir kadro ile size hizmet veriyoruz.  Başarılı ve hızlı sonuçları alırken bütçenize de uygun çözümler sağlamaktayız. Sıradan bir Lastikçi 'den farklı olarak lastik yapınızın tüm detaylarını kontrol ediyor ve ilerlemeci şekilde hizmet veriyoruz. Lastik işinde senelerce hizmet verdiğimiz için yüksek kalitede çözümler sağlamaktayız. Seçiminizde sizin için doğru kararı almanız için gereken yönlendirmeleri de yapmaktayız.
 

Lastikçi İle Hızlı Yola Devam Edin


Hızlı bir şekilde yola devam etmek istiyorsanız ve lastikleriniz buna engel oluyorsa 7/24 size ideal lastik çözümü sunmayı amaçlıyoruz. Temelde kullandığımız malzemeler Lastikçi çözüm odaklı bakış açımızla birleşince başarı oranımız artmaktadır. Lastikten alınacak olan başarı oranı açısından uzman bir kadro ile işlem yapıyoruz.
 

Patlamayan Lastikler İçin Ne Yapmalı?


Lastiklerin patlamaması için yapılması gereken en önemli detay doğru bir kullanıma odaklanmak ve riskleri azaltan şekilde işlem yapmaktır. Lastiklerin geçtiği alanda çok sivri cisimler varsa bunu öncelikle engellemek gerekir. Park alanında çivi benzeri maddeler olmaması gerekir.  Lastiklerinizi yola çıkmadan önce bir Lastikçi de kontrol ettirdiğinizde veya yeni bir lastik aldığınızda dengeli bir şişlik olmalıdır.  Aşırı gerilimli lastik kullanılmamalı ve genleşme durumları hava şartlarının da etkisiyle değerlendirilmelidir.
 

Yeni Lastik Almadan Önce Nelere Bakmalı ?


Yeni bir lastik almak önemli bir karar demektir. Çünkü lastikleri her zaman değiştirmeyeceğiniz şekilde sağlam bir kullanımla değerlendirmeniz gerekir.  Lastik almadan önce bir uzmana danışınız. Uzmanınızın sorularına da yanıt vererek ve mümkünse araç yapısı marka modelini ve eski lastik özelliklerini tarafımıza aktararak çözümler bulabilirsiniz. Lastik seçerken büyüklük, iç yapısı ve diğer tüm detaylar kapsamlı olarak değerlendirilir. Lastikçi ekibimizle bütünüyle fark yaratan bir hizmet vermekteyiz. En uygun lastiği hızlıca yenilemek ve yola sorunsuz şekilde devam etmek için size bütünüyle avantajlı hizmetler veriyoruz.  Kapsamlı bir hizmet almak için hemen talep iletebilirsiniz.


Lastikci