Tasarımı Kaydet  Kapat
Nöbetçi Lastikçi

Nöbetçi Lastikçi

Nöbetçi Lastikçi

Nöbetçi lastikçi bazı hallerde çok önemli ve hayati bir duruma işaret edebilir. Kullandığınız araç için acil lastikçi desteği lazımsa beklentinizi karşılıyoruz.

Nöbetçi Lastikçi Nedir?

Nöbetçi lastikçi tanımı aslında bulunmayan zamanlarda ihtiyacınız olan lastik onarım bakım tamir işlemleri demektir. Bir lastikçiye yolda kalmanız halinde anında müdahale gerekecektir. Örneğin uzun yola gittiniz ve bir yedek lastiğiniz yoksa acil lastik değişimi lazımsa nöbetçi lastikçi gerekecektir.
Nöbetçi lastikçi firmamıza günün her saatinde başvuru yapabilirsiniz. Tarafımızı aradığınızda soru ve problemleri bularak ilerleme kaydediyoruz. Lastikçiye başvurulduğunda dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri yedek lastiğinizin takılması için gereken malzemelerinizin var olup olmadığıdır. Birçok kişi aracında olması gereken parçaları bulundurmamakta ve zor durumda kaldığında gecikmelerle de durum daha kötüye gidebilmektedir. Kurumsal olarak size gereken tüm lastik hizmetlerini vermeyi ve bunu olabilecek en hızlı şekilde yapmayı amaçlıyoruz. Bölge açısından en yakın araçlarımızda çözümler sağlamaktayız.

Nobetci Lastikci

Nöbetçi Lastikçi Ücretleri

Yakınlarda nöbetçi lastikçi arayanlar için hızlı ve ekonomik bir şekilde davranıyoruz. Hangi amaçlarla lastikçimize başvuracağınız değişecektir. Örneğin lastik değişimi ve yedek lastiğin olmaması çok sık talep edilen ve uzun yol araçlarında sıkça görülen bir durumdur. Şehir içlerinde de lazım olabildiği için her yerde ihtiyaç duyabilirsiniz.
Genel olarak lastik bütçe harcamaları değişebilmektedir. Tır lastiklerinin sayısı ve büyüklüğü daha çok olacağı için fiyatta yükselme olur.  Nöbetçi lastikçinize başvurduğunuzda işlem detayı ve kullanılan onarım değişim malzemeleri verilen fiyatta belirleyici olacaktır.

Mevsim Geçişine Göre Lastik

Mevsim geçişlerinde hazırlık lastik onarım işlemleri son derece önemlidir. Mevsim yağmurlu, karlı, rüzgârlı, aşırı sıcak şekilde seyrederken lastiklerinizin dayanıklılığı hayati önem taşır.  Kış lastiklerinde önemli olan kaymaz özelliğin olması, pütürlü ve yol tutuşu artırıcı malzeme kullanılmasıdır.
Yaz mevsiminde yollarda asfalt erimesi yapışkanlığa dayanıklı bir lastik ihtiyacı doğurur.  Yoldaki sıcaklığın lastiklerde yapacağı kötü etki nedeniyle sorunları olduğundan daha hızlı yaşayabilirsiniz.  Mevsim açısından yaz dönemi sorunsuz gibi görünse de aslında asfaltın en sıcak olduğu ve yıpranma olasılığının da en fazla olduğu dönem söz konusudur. Lastiklerinizin direncini artıran çok tabakalı ve sıcaklık için ek donanımlı lastiklerden yaptırabilirsiniz.
Lastiklerin yapısına genel olarak ilkbahar ve sonbahar dönemleri en az hasarlı bir süreç olabilir. Bu değerlendirme sadece mevsimin neden olduğu yıpranmalara göre düşünülmelidir. Yani ilkbahar diye lastikleriniz hiç arızalanmaz şeklinde bir mantık olmamalıdır. Lastiklerinizin yapısına göre nerelerden geçtiği ve nasıl bir durumda olduğu için çok sayıda dış etken vardır.

Delik Lastik Onarım 

Nöbetçi lastikçi firmamızda delik lastik onarımı yapılmaktadır. Bu onarım için genel bir şart vardır. 6 mm aşmayan delik olması onarım için temel şart olmakla beraber yarıklarda sırttaki 6 cm’yi geçmeyen büyüklük şartı aranmaktadır.  Delik tamiri yapılırken ekonomik çözümü bizde bulabilirsiniz.

Nobetci Lastik Tamiri