Tasarımı Kaydet  Kapat
Rami Lastikçi

Rami Lastikçi

Rami Lastikçi


Eyüp Rami Lastikçi Lastik Değişim ve Onarım konularında pek çok farklı hizmetin bir arada bulunduğu bir firmadır. Yolda herhangi bir Lastik problemiyle karşı karşıya kalan insanlar durum Acil olsun veya olmasın internet üzerinden gelişi güzel bir numara bulup arayarak en büyük hatayı yapmış olurlar. Zira araçla ilgili yaşanan en ufak bir problemin bile ihmal edilmesi çok büyük sıkıntılara yol açabilmektedir. Lastikle ilgili yapılacak her türlü işlemin deneyimli ve alanında uzman bir uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Eyüp Sultan Rami Lastikçi ' si bu konuda en güvenilir firmalar arasına girmiştir. Günümüzde insanların zamanları çok kısıtlı olduğu için Lastik Tamir işlerinin Rami Lastikçi 'si tarafından oldukça kısa bir zamanda yapılması da büyük bir avantajdır.

Rami Lastikci

Rami 7-24 Lastikçi


İnsanlar genellikle gündüzleri iş hayatlarında oldukları için araba ile ilgili işlerini acil olsa bile genellikle iş çıkışı veya hafta sonları halletmek durumunda kalırlar. Eyüp Rami 7-24 Lastikçi' sinde Acil Lastik hizmeti sunulmaktadır. Günün ters saati olarak adlandırılan gece saatlerinde araçları ile seyir halindeyken Lastiği patlayan, yarılan veya Lastiğinin havası sürücü o saatlerde bir Tamirci bulmak konusunda hiçbir endişe duymadan Eyüp Sultan Rami Lastikçi' sine ulaşabilir. Eyüp Rami Lastikçi 'sinin profesyonel ve donanımlı çalışanları sayesinde sorunun ne olduğuna kısa sürede karar verilip sorun çözüme ulaştırılır. Yol Tamiri Aracında Lastik Tamiri veya Değiştirilmesi için kullanılabilecek her türlü tüm malzeme bulundurulur. Hatta işlemlerin kolaylıkla yapılabilmesi adına jeneratörde bulunur Oto Lastik Tamiri, stepne Değiştirme, hava basma, zincir takma, Lastik hava basıncı kontrolü gibi işlemler böylece olay Yerinde rahatlıkla yapılabilmektedir. Eğer Tamir işlemlerinin yapılamayacağı bir sorun mevcutsa istenilen marka Lastikle Değişim yapılabilir. Orada Lastik Değişimi yapılmazsa çekici yardımıyla araç alınıp Lastikçide işlemler gerçekleştirilir. Müşterinin isteği doğrultusunda araca uygun ve sağlam ikinci el Lastiklerde temin edilebilmektedir. Eyüpsultan Rami Oto Lastikçi ' si her bütçeye hitap edebilecek bir firmadır. Eyüp Sultan Rami 7-24 Lastikçi' si Acil olarak verdiği hizmetlerin haricinde kışlık ve yazlık Lastik Değişimi, Lastik hava basıncı kontrolü, sıfır veya ikinci el jant alım satımı ve her marka yazlık kışlık Lastik satışı gibi hizmetleri de sunmaktadır. 
 

Rami Acil Lastikçi


Yeni bir araç lastiği satın alırken araca uygun olan Lastik ölçülerini bilmek gerekmektedir. Eğer Lastik ölçüleri bilinmiyorsa bu bilgilere en doğru şekilde Oto Lastik üzerinde yazan bilgilerden ulaşılmaktadır. O yazıları anlayabilmek için yazıların ne ifade ettiğini iyi bilmek gerekir. Ölçüler öğrenildikten sonra istenilen kriterler ve maddi imkân doğrultusunda ustalarla birlikte Lastik seçimi gerçekleştirilir. Kışlık Lastik mi, yazlık lastik mi, yoksa 4 mevsim kullanılabilecek tarzda bir Lastik mi alınacağına karar verildikten sonra Lastiğin markası seçilir. Lastik markası, kalitesi ve türü Lastik fiyatlarındaki değişikliğin temel nedenleridir. Eyüp Rami Acil Lastikçi' sinde istenilen her marka ve her türde lastik vardır. Bunun yanında müşterinin isteği doğrultusunda ikinci el Lastik de temin edilebilir. Bir araç sürücüsü aracıyla yolculuk ederken lastikle ilgili sorun yaşadığında özellikle de hafta sonu veya akşam saatleriyse bir lastik bulabilmenin zor olduğunu düşünebilir. Fakat Rami ve çevresinde böyle bir problemle karşılaşıldığı zaman 7/24 ulaşılabilecek en güvenilir firma Eyüpsultan Rami Acil Lastikçi' sidir. Günün hangi saati olursa olsun bir problemle karşılaşıldığı zaman asla panik yapılmamalı sakin kalınmalıdır. Ama Lastikte meydana gelen bir sorun basit gibi görünmüş olsa bile kesinlikle ciddiye alınmalı ve profesyonel bir firmadan yardım alınmalıdır. Çünkü Lastikler arabaların en önemli parçalarından birisidir. Lastiklerden herhangi birinde meydana gelen bir problem hiç beklenmedik çok ciddi sıkıntılara yol açabilir. Araç kullanıcısı hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atmamak adına aracını uygun bir yere çekip gerekli uyarı işaretlerini de yerleştirdikten sonra iletişim numaraları üzerinden Eyüp Sultan Rami Oto Lastikçi' si ekipleriyle irtibat kurup bulunduğu konumu ekiple paylaşılır. Bu aşamadan sonra Acil Yol destek ekibi en kısa sürede bütün ekipmanlarıyla aracın bulunduğu yere gelir ve sorunun ne olduğunu anladıktan sonra eğer orada müdahale edilebilecek bir problem varsa hemen müdahale ederler. Fakat müdahale edemeyecekleri bir durum söz konusuysa aracı bir çekici yardımıyla servislerine götürüp gerekli tüm işlemleri orada gerçekleştirirler.

Rami 7-24 Lastikci , Rami Acil Lastikci , Rami Oto Lastikci