Tasarımı Kaydet  Kapat
Seyrantepe Lastikçi

Seyrantepe Lastikçi

Seyrantepe Lastikçi


Seyrantepe Lastikçi araçlarınızın lastik değişimi ve tamirlerinde profesyonel hizmet vermektedir. Araçların Lastik Değişimlerimde profesyonel hizmet almak hem çözüm sürecinin kısa sürede bitmesine hem de çözüm  sürecinden sonraki devam eden süreçte bir sorun yaşamamanıza sebep olmaktadır. Araçların Lastikleri yollara ve Yol üzerindeki ufak tefek parçalara dayanıklı olarak üretilmektedir fakat lastiklerin uzun süre  kullanılmış olması ya da Yeni Değiştirilen bir lastiğin kalitesiz bir Lastik olması sebebiyle lastiklerin hasar  görmesine sebep olabilmektedir. Lastikler Yol ile temas eden tek bölge olması sebebiyle yol ile temas neden  bölgesi oldukça kalın sert bir yapıdadır. Lastiklerin kenarları ise diğer bölgeye nazaran daha ince  yapılmaktadır. Lastiklerin boyutları, kalınlıkları gibi etmenler kişiye ve amaca özel olmaktadır. Ülkemizde  güney ve ılıman bir bölgede yaşayan kişilerin yaza uygun lastikler takması lastiklerin kısa sürede aşınmasını  engelleyerek daha uzun ömürlü olmasını sağlaması daha sağlıklı olmaktadır. Kış aylarında Lastikler kar yağışı ve buzlanma sebebiyle yol tutuşu konusunda sorunlar yaşamanıza sebep olabilmektedir. Seyrantepe Lastikçi kış lastiği değişimlerinde profesyonel olarak hizmet vermektedir. Kış lastikleri diğer lastik tiplerine göre dış yüzeyindeki şekilleri ve tırtıkları daha farklı olan lastiklerdir. Kış lastiklerinin dış yüzeyindeki şekiller araçların buzlu ve karlı yollarda en iyi şekilde yola devam edebilmesini sağlamak içindir. Kış lastiklerinin dış yüzeyindeki bu katman kışın sertliğine göre aracınızın yola en iyi şekilde uyum sağlamasına ve yola devam edebilmeniz için gereklidir.

Seyrantepe Lastikci

Seyrantepe 7-24 Lastikçi


Araçların lastiklerinin diğer araç parçaları gibi sene içinde 7-24 Hizmet veren Seyrantepe Lastikçi de kontrol edilmeleri gerekmektedir. Lastikler diğer araç parçalarına göre dış etkenlerden en çok etkilenen bölgedir. Havadaki ani değişimler, ani soğumalar, ısınmalar ve yağmurlar lastiklerinizin yol tutuşunu etkileyebilmektedir. Lastikler araçların yolda gitmeleri dışında fren özellikleri konusunda da önemli rol oynayabilen parçalardır. Kış aylarında kış lastiği kullanımı sadece aracınızın Yolda gidebilmesi için değil aynı zamanda aracınızın buzlu zeminde güvenli bir mesafe içerisinde fren yapabilmesini ve durmasını da sağlamaktadır. Lastiklerin dış katmanı lastiklerin ömrü ile alakalı kullanıcıya fikir vermesi açısından dış yüzeyinde bir gösterge de bulundurmaktadır. Lastiğin dış kısmındaki aşınmasına göre lastiğin ömrü kullanım oranı da hesaba katılarak hesaplanabilmekte ve ne kadar ömrü olduğu konusunda fikir vermektedir. Lastiklerin dış katmanının zayıflaması ve aşınması lastiğin patlamasına ve olası kazalara sebebiyet vermesine yol açabilmektedir. Lastiklerin aşınması yoldaki nesnelerin lastiğinize daha kolay girmesine sebep olabilir. Yeni lastiklerin dış yüzeyindeki katman dış etkenleri lastiğinizden uzak tutmanıza yardımcı olmaktadır. Lastikler aşındığında dış yüzeyi bu tarz dış etkilere daha açık hala gelmektedir. Lastiklerin aşınması aynı zamanda yol ne kadar iyi olursa olsun sürtünme kuvvetinin azalması sebebiyle fren mesafenizin uzamasına ve güvenli mesafeden uzaklaşmanıza sebep olmaktadır. Seyrantepe 7-24 Lastikçi her amaca uygun lastikleri bünyesinde bulundurmakta ve profesyonel olarak Değişimlerini yapmaktadır. 

Seyrantepe Acil Lastikçi Yol Yardımı


Lastikler araçların esnek parçalarındandır. Lastikler belirli kategorilere ayrılsa da asgari olarak belirli bir düzeyde üretilmektedirler. Normal lastik olarak adlandırabileceğimiz lastiklerin bile dış katmanı oldukça kalındır. Lastiklerin bu şekilde üretilmesi yollar ne kadar düzgün olursa olsun yol üzerindeki dış etkenlerin ve nispeten bozuk yolların üstesinden gelebilmektir. Yol güzergahındaki bir yol çalışması sebebiyle bozuk bir yoldan gitmeniz durumunda lastiklerin ve aracın en az hasarla bu yoldan çıkabilmesi için lastikleriniz kontrolleri yapılmış ve kalitesi olması gerekmektedir. Seyrantepe Acil Lastikçi Yolda kalmanız durumunda lastiklerinizin özellerine göre En Yakın sürede yeni lastiğinizi aracınıza takarak yola devam etmeyi amaçlamaktadır. Araçlarınızdaki lastiklerin kontrol edilmesi sadece dış katmanındaki aşınma için gerekli değil aynı zamanda lastiklerinizin içerisine yabancı bir cisim batma olasılığını da ortadan kaldırmak içindir. Lastikler zor şartlarda bile yola devam edebilmesi için sert plastikten yapılmaktadırlar ve aynı zamanda çukurlu yollarda da düzgün gidebilmesi için oldukça esnektirler. Lastiklerin içerisine yabancı bir cisim batarak kısa sürede değil uzun sürelerde lastiğinizin yavaş yavaş inmesine sebep olabilmektedir. Bu nedenle lastikler belirli aralıklarla kontrol edilmesi yol tutuşu için önemli bir faktördür. Seyrantepe Lastikçi Lastiklerinizin Değişimini aynı zamanda kontrolünü yaparak en kısa sürede yola çıkmanızı sağlamak için hizmet vermektedir.

Seyrantepe 7-24 Lastikci , Seyrantepe Acil Lastikci , Seyrantepe Oto Lastikci