Tasarımı Kaydet  Kapat
Seyyar Lastikçi

Seyyar Lastikçi

Seyyar Lastikçi

Seyyar lastikçi için olduğunuz alana gelerek lastik değişimi gibi hizmetler veriyoruz. Uygun seçeneklerde lastiklerimizi talep edebilirsiniz.

Seyyar Lastikçi Nedir?

Seyyar lastikçi, artık onarılamayacak durumdaki bir lastiğin değişiminin gezici araçlardaki teknik ekibimiz tarafından değişimi demektir. Acil değişim gerektiğinde lastikçi gerektiğinde önemli olan bu sorunu hızlı şekilde çözmeniz gerekmesidir. Değişim ne kadar hızlı olursa elde edilecek sonuçlar da bu kadar iyi olur. Yeni lastiğin değişim aşamasını seyyar araçlarımızla hızlıca sağladığımız için beklentinizi karşılayan bir şekilde hizmet almış olursunuz. Gezici araçlarımız, şehirdeki birçok noktada ideal hizmetler vermektedir.

Seyyar Lastikci

Seyyar Lastikçi Ücretleri

Seyyar lastikçimize başvuru yapıldığında çözüm için gereken işlemler yapılacağında ücretlendirme merak konusudur.  Lastikle alakalı nasıl bir süreç varsa buna göre değişen şekilde lastik ücretleri belirlenecektir.
  • Değişim olacaksa lastiğin ne kadar büyüklükte olduğu önemlidir.
  • Bazı lastiklerin donanımı ve yapısı benzer ölçülerde olsa bile daha farklıdır. Örneğin mevsime göre üretilmiş olan lastiklerde donanım özellikleri daha geliştirilmiş olduğu için seyyar lastikçilerin verdiği hizmetlerde etkili olacaktır.
  • Talep edilen lastiklerin markası seyyar lastikte önemlidir.
  • Tamir bakım onarım vs. işlemleri için kullanılan malzemeler neyse buna göre bir çözüm sağlanmaktadır. Lastikçi açısından size uygun fiyatlar vermeyi amaçlamaktayız.
  • Yol ne kadar fazlaysa ve uzaktaysa lastiklerdeki işlemlere eklenecek miktar artabilir.

Sönmüş Lastik Nasıl Tamir Edilir?

Bazı lastiklerin sönmüş olduğunu görebilirsiniz. Bu durumun nedenlerinden biri lastiğin hava kaçırmasıdır. Hava kaçıran lastik bir süre geçince sönmeye başlar. Lastik sönmesinin mevsim açısından ciddi sert geçişler olmasının da sonuçları görülebilir. Lastikte sönme durumu olurken hayatınızda bir dönemde bu sorunu yaşayacağınızı bilebilirsiniz. Her lastikli aracı olanlarda bu sıkça görülmektedir.
Tamir edilecek bir sönmüş lastik olduğunda kendi başınıza tamir bakımından çok emin olmayabilirsiniz. Bu nedenle destek bir işlem gerekir. Bir uzmanın tavsiyelerine göre hizmetler alabilir ve kapsamlı şekilde sonuç alabilirsiniz. Lastik uzmanı açısından seyyar bir tamir hedeflemekteyiz.
 Tamiri yapılacak bir lastikçide talimatlar, işlem süreçleri doğru şekilde ayarlanmaktadır. Yapılacak işlemde araç lastiğinin türü öncelikle belirleyici olmaktadır. Bunun belirlenmesi neden sönme durumunun olacağı konusunda da çözüme odaklanmanızda etkili olacaktır.

Hangi Lastik Türlerini Tamir Ediyoruz?

Otomobil, suv ve kamyonet lastikleri seyyar lastikçi firmamızda tamir edilmektedir. Araç üreticisine göre bazı lastiklerin tamiri değişebilir.  Bazen de lastik ebadına göre bu değişik tamir yöntemi sürdürülebilmektedir. Lastik büyüklüğü ve tamiri arasında yırtık ve delik açısından değişiklikler olabilir. Araç tipine göre bu büyüklüklerde bir bağ vardır. Bir aracı sürüş stili, hangi alanda sürüldüğü gibi detaylara önem vermeniz tamir sürecinde belirleyicidir. Yaz lastikleri ve performans lastikleri genel açıdan önemli kriterlerden olmakla beraber tüm seçenekler için çözüm üretmek için var olan bir firmayız. Günün her saati bize ulaşabilirsiniz.

Seyyar Lastikci