Tasarımı Kaydet  Kapat
Sultangazi Lastikçi

Sultangazi Lastikçi

Sultangazi Lastikçi

Sultangazi Lastikçiniz olarak sizler için yıllardan beri profesyonel uzman ekibimizle gece gündüz demeden lastik değişimi, tamir, bakım ve satışını gerçekleştiriyoruz.
Sultangazi Lastikçi firmamız aynı zamanda yolda kalan müşterilerimiz için yerinde tamir hizmeti de vermektedir.
Yolda seyir halindeyken beklenmedik anda lastikleriniz patladığında ve Sultangazide Yolda kaldığınızda Lastikçi firmamızı aramanız yeterli. Müşteri temsilcimiz aracınız hakkında bilgi aldıktan sonra vermiş olduğunuz adrese hızlı bir şekilde giderek sizleri zor durumdan kurtarıyoruz.
Aracınızın lastiklerinin tamamen değişmesi gerekiyorsa yanımızda getirdiğimiz yedek çıkma veya sıfır lastiklerden dilediğinizi seçerek değiştiriyoruz ve yola devam etmenizi sağlıyoruz.
Lastikleriniz Tamirle sizi daha uzun süre götürecek durumdaysa son derece porfesyonel anlayışla lastiklerinizi tamir ederek daha az maliyetle lastiklerinizi bir süre daha kullanmanızı sağlıyoruz.

Sultangazi Lastikci

Sultangazi Lastik Değişimi esnasında balans ayarımızda ücretsizdir. Değişen lastikleriniz değişim esnasında balans ayarlarını bozar. Değişim işlemi bittiğinde balans ayarı yaparak aracınızın güvenle kullanılmasını sağlıyoruz.
Lastik değişiminde kaliteli hizmet oldukça önemlidir. Çünkü onarım esnasında usta hatalarından dolayı istenmeyen durumlarla karşılaşılabilir. Bijon söküm esnasında bijonlarınız kırılabilir veya jantlarınız çizilebilir. Pratiğini bilen usta eller aracınıza zarar vermeden bu işlemi gerçekleştirebilir işinde iyi olmayanlar ize hasar verebilir. Bu nedenle Sultangazi'de Lastik Değişim işlerinizi işini bilen Lastikçi ustalara teslim etmeniz gerekir.

Sultangazi Lastikçi Fiyatlarımız


İstanbul Sultangazi bölgesinde hizmet veren Lastikçi Firmamıza her türlü lastik bakım ve onarım için gelebileceğiniz gibi en uygun fiyata lastiklerinizin bakımını yaptırabilirsiniz. Piyasanın altında fiyat veren firmamızın en önemli prensibi kaliteli hizmet anlayışı ile uygun fiyat almaktır.
Aynı zamanda Sultangazi Lastikçi firmamız yolda kaldığınızda ve istediğiniz adrese hizmet istediğinizde yine piyasanın altında bir fiyatla bulunduğunuz yere gelip lastiklerinizi değiştiriyor ve uygun fiyata servis hizmeti almanızı sağlıyoruz.

Sultangazi Lastikci